Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Duik extra voordelig in de wereld van de videoanalyse!

Ben jij helemaal gek van voetbal en lijkt het je tof om meer te weten te komen over het gebruik van videoanalyse? Dan hebben we goed nieuws! De Ajax Coaching Academy organiseert op maandagavond 13 december namelijk een webinar over dit onderwerp. Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare krijg je korting!

01 december 2021 - 16:43
Videoanalyse800
Meer te weten komen over het gebruik van videoanalyse bij Ajax, dat is tof! © Ajax Coaching Academy

In het moderne voetbal kunnen trainers en spelers eigenlijk niet meer zonder het gebruik van videoanalyse. Je kunt immers veel kennis opdoen door het terugkijken en analyseren van een hele wedstrijd, training of een specifiek moment. Maar ook door het analyseren van een komende tegenstander.

Door hier tijdens oefensessies extra aandacht aan te besteden, kunnen spelers zich individueel verder ontwikkelen en coaches vooruitgang boeken met hun team.

Maar hoe gaat dat nou precies in zijn werk? Tijdens het webinar Video Analyse kom je meer te weten over de basics van het onderwerp. Er wordt uitgelegd hoe videoanalyse wordt ingezet bij Ajax en op welke wijze je dit zelf kunt doen bij een (amateur)club. Dat is natuurlijk supergaaf voor papa's en mama's die zelf training geven bij de club van hun kind, voor beginnende videoanalisten, voor spelers en ook voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp.

Aanbevolen
ESPN legt uit waarom Ajax - Barendrecht niet live wordt uitgezonden

Het betreft een Nederlandstalig webinar op introductieniveau. De drempel om in te stappen is dus laag! Ben jij geïnteresseerd? Houd maandag 13 december van 19.30 uur tot 21.30 uur dan vrij in je agenda. De normale prijs om deel te nemen aan het webinar bedraagt 25 euro, maar als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare betaal je slechts 19,95 euro!

Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 8 december via het formulier hieronder. Na sluiting van het inschrijfformulier ontvang je van de Ajax Coaching Academy een betaallink en bevestiging per mail. Wil je het laatste nieuws rondom de Ajax Coaching Academy ook online volgen? Dat kan via LinkedIn en Instagram!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >