Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax krijgt bezoek van Excelsior Maassluis in achtste finale KNVB-beker

Er is geloot voor de volgende ronde van het KNVB-bekertoernooi! Nadat de amateurs van BVV Barendrecht in eigen huis werden verslagen, krijgt Ajax nu bezoek van Excelsior Maassluis. De achtste finales worden gespeeld op 18, 19 en 20 januari.

18 december 2021 - 22:50
Bekerloting8 800
Zien we Taylor ook na de winterstop in het bekertoernooi? © Pro Shots

De Ajacieden bereikten woensdag de volgende ronde van het vaderlandse bekertoernooi, door Barendrecht in de eigen Johan Cruijff Arena met 4-0 opzij te schuiven. De reserves en talenten van Ajax kenden geen moeite met de amateurs, maar groots was ook allemaal niet. Laten we hopen op meer spektakel in de achtste finale.

Daarin neemt de ploeg van Erik ten Hag het wederom op tegen een amateurploeg. Excelsior Maassluis stuntte in de vorige ronde door FC Emmen uit het bekertoernooi te knikkeren. Op De Oude Meerdijk werd in de slotfase met 0-1 gewonnen. Excelsior Maassluis komt uit in de Tweede Divisie en bezet daar momenteel de tiende plaats.

Aanbevolen
Drie dingen die je moet weten over Feyenoord - Ajax

De speeldatum wordt dinsdag 18, woensdag 19 of donderdag 20 januari. Aangezien de regerend bekerhouder de zondag ervoor een uitduel met FC Utrecht speelt en de zondag erna op bezoek bij PSV moet, gokken we zomaar dat het de woensdag of donderdag wordt. Daarover horen we later meer, als de KNVB het programma voor de achtste finales deelt.

Er is overigens ook al doorgeloot voor de kwartfinales. Als Ajax van Excelsior Maassluis wint, speelt het in de volgende ronde wederom een thuiswedstrijd. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >