Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: waar is jouw kampioensster?

Een van de tofste acties van 2021 was natuurlijk het ludieke omsmelten van de 35ste kampioensschaal. Ruim veertigduizend seizoenkaarthouders kregen zo hun eigen persoonlijke stukje van de titel. Ben jij één van hen? Dan zoeken we jou!

22 november 2021 - 13:22
Ster Pim Ras 1200
Wat heb jij gedaan met je kampioensster van Ajax? © Pro Shots

Voor de komende decemberspecial van ons magazine zijn we namelijk nieuwsgierig naar wat er met die duizenden kampioenssterren is gebeurd? En dan doelen we natuurlijk niet op de advertenties op Marktplaats, maar wel op jouw eigen persoonlijke verhaal bij de verkregen ster.

Draag je hem elke dag bij je? Heeft hij een speciaal plekje in huis of elders? Of heb je er een heel ander bijzonder verhaal bij dat je wilt delen met je medesupporters? Aarzel dan niet en mail ons!

De leukste inzendingen publiceren we in ons eerstvolgende magazine Ajax Life (vanaf 17 december op de mat). Om daarvoor in aanmerking te komen, dien je jouw verhaal en de bijbehorende foto (als dat kan) uiterlijk 1 december te mailen naar redactie@svajax.nl.

Aanbevolen
Oproep: show jouw Ajaxpronkstuk in ons magazine!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >