Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: show jouw Ajaxpronkstuk in ons magazine!

De Ajax Life-redactie is druk bezig met de voorbereidingen voor na de winterstop. Uiteraard doen we dat graag met jouw hulp. Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere Ajaxverhalen. Heb jij mooie items te showen voor onze rubriek Dierbaar Rood en Wit? Kom maar door!

01 november 2021 - 11:37
Drew800
Juist de verhalen achter de items zijn vaak ontzettend mooi. © Pro Shots

Trouwe lezers van ons magazine kennen ongetwijfeld de rubriek Dierbaar Rood & Wit, waarin Ajacieden poseren met een persoonlijk Ajaxrelikwie en vertellen waarom dat voor hen zo dierbaar is.

Dat kan werkelijk van alles zijn: shirts, pinnetjes, poppetjes, een alternatieve kampioensschaal of simpelweg een stropdas. Alles mag, het gaat natuurlijk om het verhaal achter het pronkstuk. En juist die verhalen zijn vaak zo ontzettend mooi.

Heb jij een mooie anekdote bij een Ajaxitem? En lijkt het jou leuk om hierover kort te worden geïnterviewd? Mail dan jouw verhaal naar redactie@svajax.nl, voorzien van je lidnummer én telefoonnummer.

Aanbevolen
Spookhuis Ajax

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >