Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky zoekt mascottes voor Ajax - Willem II!

Lucky is weer op zoek naar vrolijke en enthousiaste mascottes. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat jij zomaar op het veld van de Johan Cruijff Arena kan staan! Wanneer? Op donderdag 2 december, wanneer Ajax het in eigen huis opneemt tegen Willem II. Doe dus snel mee aan onze prijsvraag!

08 november 2021 - 10:56
Mascottes Willem II 1200
Lucky en de mascottes staan klaar om het veld te betreden! © De Brouwer

Het is verstandig om eerst je ouders even lief aan te kijken. Ajax en Willem II trappen op donderdag 2 december namelijk pas om 21.00 uur af. Je moet dus wel tot laat opblijven, maar voor een keertje mag dat vast!

Omdat corona nog niet weg is, kunnen onze winnaartjes nog niet aan de hand van een speler het veld oplopen. Wel verzamelen zij zich op het heilige gras van de Arena, waar ze een paar minuten voor de aftrap in een rijtje op de spelers van Ajax en Willem II wachten. Hoe tof is het om Antony en Sébastien Haller van heeeel dichtbij te bewonderen?

We hebben plek voor elf Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar) die voor een speler of grensrechter willen staan. Natuurlijk hebben we ook één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar) die bij Lucky staat. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 14 november meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje bericht.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Oh ja! Je krijgt ook nog een echt mascottediploma mee naar huis. Het kan allemaal niet op!

Welke oud-Ajacied is momenteel de hoofdtrainer van Willem II?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >