Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax stopt ook in ons fotoverslag drie punten in de Besiktas

Sébastien Haller was de man van de avond tegen Besiktas JK. Als invaller stilde hij zijn doelpuntenhonger door tweemaal trefzeker te zijn. Daarmee boog Ajax een achterstand om in een 1-2-zege. De Ajacieden pakten ook maar weer ‘even’ de groepswinst. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

25 november 2021 - 10:27
Fotoverslag 1200 (1)
Magnifique, Seb! © Pro Shots

Ya man! Geheel in stijl arriveerde Ajax bij de Vodafone Arena van Besiktas. Een matzwarte spelersbus met ‘three little birds’ erop leverde een kostbare lading af. De Amsterdammers stonden daarmee al meteen met een soort van 0-1 voor, maar zo werkt het natuurlijk niet. Zoals een overtreding op de verduivelde Domagoj Vida helaas ook niet telt als een treffer.

Ajax kwam – fraai gestoken in het Marley-shirt – zelfs op achterstand. Noussair Mazraoui leek opzichtig zwaaiend met zijn armen op zoek naar een werkende pen om zijn contract te verlengen, maar kreeg de bal er pardoes tegenaan gekopt. De penalty die volgde, was Andre Onana te machtig, al stond hij even later zijn mannetje door een één-op-één-situatie de baas te zijn.

Aanbevolen
‘One Love’ tussen Nico en Berghuis op wallpaper!

De ploegen gingen rusten met een 1-0-achterstand, maar ‘every little thing, gonna be allright’. Zo ook op Turkse grond. Zeker met Haller als invaller voor de gedreven, maar vooral veel te druistige Mohamed Daramy. De Ivoriaanse spits maakte zijn achtste én negende CL-treffer in deze groepsfase. In slechts vijf duels. Een absoluut record.

We hebben de fijnste foto’s hieronder voor je verzameld. Zo kun je de avond nog een keer herbeleven. Helaas zonder foto’s van hossende en juichende Ajaxsupporters. Dat blijft balen tot in het kwadraat. De platen hieronder zijn van Ajax en Pro Shots.

Stem je na het plaatjes kijken nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >