Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

‘One Love’ tussen Nico en Berghuis op wallpaper!

Wie had ooit gedacht dat we een wallpaper zouden maken van een knuffelende Nico Tagliafico en Steven Berghuis? Wij in ieder geval niet! Toch voelt het op een of andere manier vertrouwd om het duo samen op het veld te zien.

25 november 2021 - 09:31
Wpbesaja800
Nicóóó, Nicóóó, Nicóóó!’ © Pro Shots

Dit alles terwijl Nico tot een paar jaar geleden geen idee had ‘wat’ een Berghuis was, terwijl Berghuis op zijn beurt vaak hard moest werken tegen ‘Takliafieko’. Nu ze allebei in het shirt van Ajax spelen, blijken de twee een prima klik te hebben.

Het was sowieso fijn om Nico weer op het veld te zien. De Argentijnse krijger moet het dit seizoen vooral van invalbeurten hebben. Tegen Besiktas JK (1-2) mocht hij het – samen met een handjevol andere ‘reserves’ – weer eens vanaf het begin laten zien.

Aanbevolen
Teamgenoten stelden nerveuze Onana op gemak richting aftrap

Met resultaat, want Tagliafico verzorgde de assist op de gelijkmaker van Sébastien Haller. De linksback had een goede loopactie in huis (vergeet ook de splijtende pass van Lisandro Martínez niet) en kon zo de topscorer van de Champions League bedienen. 

We misten daarna alleen het ‘Nicóóó, Nicóóó, Nicóóó’ vanaf de tribunes. Gelukkig was Berghuis er als de kippen bij om samen met Tagliafico het feestje te vieren. One Love, zoals Bob Marley ooit zong.

Een blije Nico, een liefdevolle Berghuis én het Marley-shirt lijken ons prima ingrediënten voor een verse telefoonachtergrond. Downloaden doe je hieronder. Stuur je daarna wel een screenshotje? Ya man!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >