Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager bij kraker Ajax - PSV!

Mogen we even jullie aandacht?! Mooi, want we hebben een serieus toffe prijsvraag voor onze leden van Ajax Jonge Schare. We zijn weer op zoek naar vaandeldragers en niet voor zomaar een potje. Tromgeroffel, tromgeroffel… Jij kunt namelijk op het veld staan voorafgaand aan de topper tegen PSV!

06 oktober 2021 - 09:42
Vaandel Ajautr 1200
Sta jij straks met een vaandel op het veld voorafgaand aan Ajax - PSV?! © De Brouwer

Zondag 24 oktober staat natuurlijk ook in jouw agenda met dikke stift omcirkeld. Kan ook niet anders, want die middag komt de grote rivaal uit Eindhoven op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Om 16.45 uur gaat de bal rollen en reken maar dat de tribunes ramvol zitten. Dat wordt een kraker in een kolkend stadion!

Kortom, als lid van Ajax Jonge Schare wil je daar gewoon bij zijn. En hoe gaaf is het om de opkomst dan ook nog vanaf het veld mee te maken? Uniek inderdaad, maar jij maakt hierop kans door onderstaande prijsvraag te beantwoorden!

We zoeken namelijk acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en PSV. Klinkt logisch toch? Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van de beide teams. Dat geeft de entree van de hoofdrolspelers een bijzonder tintje. Na de opkomst kun je lekker op de tribune plaatsnemen en van de wedstrijd genieten. Want je krijgt namelijk ook twee kaartjes, voor jezelf én iemand die je wil meenemen!

Houd er wel rekening mee dat de coronamaatregelen nog niet helemaal van tafel zijn. Iedereen die ouder is dan twaalf jaar moet nog altijd beschikken over een vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (via Testen voor toegang) of een bewijs van herstel in de Corona Check-app.

Goed, dan is het nu tijd voor de prijsvraag zelf. Meedoen kan tot en met zondag 10 oktober. Met de winnaars nemen we daarna contact op. Veel succes!

Ajax en PSV speelden 155 officiële wedstrijden tegen elkaar. Hoe vaak scoorde Ajax in deze duels?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

  • Het formulier kon tot 10-10-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >