Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor spannende wedstrijd Ajax - PSV!

Als lid van de Ajax Kids Club maak je kans op leuke prijzen en soms zelfs hele leuke prijzen. De wedstrijd tussen Ajax - PSV komt bijvoorbeeld steeds dichterbij en dus kun je bij ons kaartjes winnen voor dit superspannende duel!

11 oktober 2021 - 09:22
Akc Win Kaarten Ajapsv 1200
Heb jij ook zin om Ajax aan te moedigen? Vast wel! © De Brouwer

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 24 oktober met 16.45 uur als aftraptijd. Lucky is al best een beetje zenuwachtig, hoor! Misschien dat jij onze mascotte gerust kunt stellen als jullie elkaar tegenkomen in de uitverkochte Johan Cruijff Arena? Samen Dusan Tadic, Davy Klaassen en al die anderen aanmoedigen!

Zie jij dat zitten? Mooi, geef dan snel het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag. Je moet wel lid zijn van de Ajax Kids Club (4 - 12 jaar) om mee te kunnen doen, maar da’s logisch. Als je wint, dan start meteen de voorpret, want tegen PSV speelt Ajax in een uitverkochte Johan Cruijff Arena.

Je moet wel een aantal zaken geregeld hebben. Zo moet je een Mijn Ajax-account hebben en de Ajax-app op je mobieltje installeren. Wij zorgen dat alle winnaars hun kaartjes tijdig in de app krijgen te zien. De QR-code wordt normaal gesproken vier uur voor de aftrap zichtbaar.

Neem je iemand mee ouder dan 12 jaar? Diegene moet dan negatief getest zijn op corona (via Testen voor Toegang) of een vaccinatie- of herstelbewijs kunnen tonen.

Nu snel door naar leuke dingen! Oftewel, tijd voor de prijsvraag. Weet jij het antwoord? Kom dan snel in actie. Je hebt tot en met zondag 17 oktober om het antwoordformulier in te vullen. We nemen een dag later contact op met de winnaartjes!

Prijsvraag: Ajax won in maart 2019 met 3-1 van PSV. Welke speler van Ajax kreeg toen een rode kaart?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

  • Het formulier kon tot 17-10-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >