Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kom trainen als Antony tijdens Ajax Masterclass!

Altijd al willen trainen als een échte Ajaxspeler? In de herfstvakantie kun je dat weer volop meemaken met de Ajax Camps & Clinics. Check snel het programma van de speciale Masterclasses en profiteer van korting via jouw Ajax Jonge Schare-lidmaatschap. En wie weet krijg je bij het boeken van een Masterclass het inschrijfgeld terug!

12 oktober 2021 - 13:17
Clinic 1200
Leren dribbelen als Antony kan best handig zijn! © AFC Ajax

Wil jij weten hoe het is om te trainen zoals de spelers van Erik ten Hag dat doen? Dan moet je bij de Ajax Camps & Clinics zijn. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud en wil je in de herfstvakantie trainen als Antony of Daley Blind? Schrijf je dan in voor de Ajax Masterclasses voor spelers en keepers.

Check snel de website van Ajax Camps & Clinics voor meer info. Ze hebben een onwijs gevarieerd programma voor jongens én meiden. Als Ajax Jonge Schare-lid krijg je sowieso tien procent korting op een Masterclass. Have fun en kijk maar snel of er iets voor jou tussen zit.

Goed om te weten: uit alle leden die zich hebben ingeschreven voor een Masterclass, krijgt één lid via loting het complete inschrijfgeld terug. Ajax Camps & Clinics neemt na loting contact op met een deelnemer. Ook wint één van de deelnemers een trainingstenue.

Ben je nog geen lid van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid en profiteer van vele voordelen en prijsvragen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >