Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Ajax - PSV

De kraker tussen Ajax en PSV is in aantocht. Dat betekent spanning, spektakel en kolkende tribunes. Wij hebben er gigantisch veel zin in! Jullie toch ook?! We delen dan ook graag de verkoopinformatie.

11 oktober 2021 - 20:00
Supporters Vlaggen 1200
Kolkende tribunes, daar hebben we zin in! © De Brouwer

Tellen jullie de dagen ook al af naar zondag 24 oktober? Op die dag staat om 16.45 uur de aftrap van deze eredivisiekraker gepland. Natuurlijk wachten eerst nog de belangrijke duels met SC Heerenveen en Borussia Dortmund, maar daarna zijn we erg benieuwd of Ajax revanche gaat nemen voor de verloren strijd om de Johan Cruijffschaal.

Als Ajacied wil je hier natuurlijk bij zijn. Snappen we! Seizoenkaarthouders hebben aanstaande woensdag als eerste de mogelijkheid om een ticket (vanaf 45 euro) bij te kopen. Onze leden van de supportersvereniging zijn donderdag 14 oktober aan de beurt en kunnen vanaf 10.00 uur twee kaarten voor de topper tegen PSV bestellen.

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop Ajax - Borussia Dortmund

Vanwege de verwachte belangstelling, kom je eerst in een wachtrij. Daarom is het belangrijk goed voorbereid te zijn wanneer je kaartjes wil scoren. Kaarten zijn te bestellen via ajax.nl/tickets. De wedstrijd tegen PSV wordt zichtbaar nadat je bent ingelogd. Vervolgens kun je de gewenste stoelen aanvinken en afrekenen. Je kaarten worden daarna in je Ajax app geplaatst.

Lidmaatschap niet zichtbaar?
Het is mogelijk dat je lidmaatschap van de supportersvereniging niet zichtbaar is in je account. Je kunt echter gewoon kaarten kopen. Log in met het mailadres waarop Ajax je gemaild heeft. Dan moet het goed komen!

Houd er tot slot rekening mee dat de coronamaatregelen nog niet helemaal van tafel zijn. Ben je twaalf jaar of ouder? Dan moet je in het bezit zijn van een vaccinatie-, herstel- of een negatief testbewijs (via Testen voor Toegang) in de Corona Check-app.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >