Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Ajax - Borussia Dortmund

De poulewedstrijd waar Ajacieden misschien wel het meest naar uitkijken? Het thuisduel met Borussia Dortmund. Op dinsdag 19 oktober (aftrap 21.00 uur) is het zover. Hier volgt informatie over de kaartverkoop voor deze Champions League-kraker.

07 oktober 2021 - 11:50
Kaartverkoopajador800
Het belooft een heerlijk Europees avondje te worden! © De Brouwer

Ajax doet als koploper goede zaken in groep C. De ploeg van Erik ten Hag pakte drie belangrijke punten op bezoek bij Sporting CP, om vervolgens in eigen huis Besiktas JK te verslaan. Nu wacht het tweeluik met Dortmund, tegen wie Ajax als eerste in de eigen Johan Cruijff Arena aftrapt. 

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf donderdag 7 oktober 10.00 uur hun eigen plekje reserveren in de online ticketshop van Ajax. Een kaartje scoor je vanaf 47,25 euro, inclusief tien procent korting. Je hebt vanaf dat moment vier dagen de tijd om je reservering af te rekenen.

Na die datum is het voor seizoenkaarthouders mogelijk om één kaart bij te kopen. Deze verkoop start op 11 oktober om 14.00 uur. Heb je meerdere seizoenkaarten? Dan kun je maximaal twee kaarten bijkopen. 

Aanbevolen
Balen! Sowieso geen uitsupporters bij Besiktas - Ajax...

Vervolgens is het de beurt aan leden van SV Ajax. Zij krijgen op 12 oktober om 10.00 uur de mogelijkheid om een ticket voor Dortmund-thuis te scoren. Tegen Besiktas waren het onze leden die de Arena uitverkochten en we gokken zomaar dat de kaartjes ook deze keer als warme broodjes over de digitale toonbank gaan.

Als er nog tickets over zijn, kunnen reguliere clubkaarthouders (10.00 uur) en mindervaliden clubcardhouders (14.00 uur) op 13 oktober een kaartje kopen. Check hieronder het volledige verkoopschema.

Ajax Borussia Dortmund Verkoopschema

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >