Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Balen! Sowieso geen uitsupporters bij Besiktas - Ajax...

Een grote verrassing is het misschien niet, maar hoop deed bij sommige Ajaxsupporters leven. Die hoop moeten we helaas de grond in boren, want er zijn sowieso geen uitfans welkom bij Besiktas JK - Ajax op woensdag 24 november.

06 oktober 2021 - 11:04
Besiktas 1200
Wat hadden we Ajax graag achternagereisd... © De Brouwer

Dat is een sof voor Ajacieden die hun cluppie maar wat graag achternareizen. Istanbul is immers een bijzondere stad om te ontdekken. Dat in combinatie met het steunen van Ajax in het Vodafone Park-stadion had natuurlijk geweldig geweest.

Er gaat echter definitief een streep door. Dat blijkt uit vooroverleg dat Ajax heeft gevoerd. De reden is – wat je er ook van vindt – heel simpel: de Turkse overheid laat uitsupporters niet toe binnen de eigen landsgrenzen.

Aanbevolen
Hup Ajacieden, op naar een vol uitvak in Heerenveen!

Onze mooie club moet het in Instanbul dus zonder de steun van de eigen aanhang stellen. Dat voelt wat oneerlijk, aangezien het andersom wel kon. Maar ja, hoog springen, laag springen, het heeft allemaal geen zin. Er valt helaas niks aan te doen.

Het uitduel met de Turkse kampioen is de voorlaatste wedstrijd in groep C. Ajax eindigt de groepsfase in de eigen Johan Cruijff Arena tegen Sporting Portugal. Dat treffen staat op de rol voor dinsdag 7 december. Dan zijn we er gelukkig wel bij, met z'n allen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >