Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hup Ajacieden, op naar een vol uitvak in Heerenveen!

Ajax zet zaterdag 16 oktober (aftrap 18.45 uur) koers richting Heerenveen voor het altijd spannende uitduel met de plaatselijke sportclub. Er zijn 1250 Ajacieden welkom in het Friese uitvak en er zijn nog zo’n 300 kaarten te koop. Zullen we zorgen dat ook die van de hand gaan?

05 oktober 2021 - 09:37
Heerenveen Uit 1200
Heerenveen-uit is nog niet uitverkocht, maar dat moet wel. © De Brouwer

Heerenveen is niet naast de deur, maar geldt wel als een van de leukste uitwedstrijden in het seizoen. Er is altijd sprake van een prima ontvangst voor seizoenkaarthouders in het bezit van een uitkaart. Ze hebben een lekker groot uitvak in Friesland en we mogen weer volle bak! Daarom is het best een beetje gek dat we de kaartverkoop extra moeten aanjagen.

Maar goed, dat doen we graag, want Ajax kan ons aller steun uitstekend gebruiken. Ook in het Abe Lenstra Stadion. Laten we zorgen dat Ajax na de interlandperiode vanuit een vol uitvak wordt gesteund aan de andere kant van de Afsluitdijk. Veel seizoenkaarthouders staan te trappelen om een uitkaart aan te vragen en zij zullen met verbazing kijken dat Heerenveen-uit nog niet is uitverkocht…

Winnen lukt de laatste jaren best vaak op bezoek bij sc Heerenveen en het is zaak die mooie serie te verlengen met vocale ondersteuning vanuit een ramvol uitvak. Heb je nog geen kaartje gekocht? Dan moet je snel in actie komen, want de verkoop loopt tot en met woensdag 6 oktober. Daarna sluiten de digitale poorten van de ticketshop.

Er geldt een autocombi, waarbij je met minimaal drie personen per auto afreist naar Heerenveen. Heb je daar geen trek in? Je kunt ook in een van onze handige SV Ajax-bussen stappen. Onze leden betalen een tientje, niet-leden mogen voor 15 euro mee. Prima toch? Dachten wij ook.

Ondanks dat we de uitvakken weer volledig mogen vullen, gelden er nog steeds coronamaatregelen van het RIVM. Dat betekent dat je een geldig vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs (van max 24 uur oud) moet kunnen laten zien in de Corona Check-app. Een sneltest kun je aanvragen via Testen voor Toegang.

Duidelijk allemaal? Kopen dan, die laatste kaarten. De laatste keer volle bak in Heerenveen was in maart 2020. Ajax won destijds (debuut Jurriën Timber) met 1-3 in wat we toch een beetje zien als de kampioenswedstrijd. Erna gingen alle stadions op slot wegens corona en werd het seizoen afgebroken. Met Ajax als koploper.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >