Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax kan in Dortmund rekenen op vol uitvak!

De wervelende voetbalshow die Ajax tegen Borussia Dortmund op de mat legde, smaakt natuurlijk naar meer. Veel meer. We willen er allemaal weer bij zijn in Duitsland. Dat blijkt ook uit de kaartverkoop, want het uitvak in het Signal Iduna Park is volledig uitverkocht!

22 oktober 2021 - 11:35
Signal 1200
3200 Ajacieden beklimmen begin november deze trappen! © Pro Shots

Vrijdagochtend gingen de laatste kaartjes over de digitale toonbank, toen seizoenkaarthouders met NL-uitrecht aan de beurt waren. Dat betekent dat de ploeg van Erik ten Hag in Dortmund gesteund wordt door 3200 Ajacieden!

Fijn hoor, zo’n vol uitvak! We hebben in eigen huis al mogen ervaren hoe mooi het is als supporters van beide clubs vol achter hun ploeg staan. Bovendien kan het zomaar een cruciaal potje worden in het Ruhrgebied. Na drie poulewedstrijden staat Ajax al op negen punten in groep C van de Champions League, waarmee overwintering in het miljoenenbal steeds dichterbij komt.

Aanbevolen
Heerlijke beelden: supporters gaan los op magische avond!

We hoeven dan ook niet te benadrukken hoeveel zin we hebben in dit potje. Ben jij in het bezit van een wedstrijdkaartje en maak je graag gebruik van onze handige SV Ajax-bussen? Voor de bus die vanuit Leiden vertrekt – met AC De Meern en Zevenaar als tussenstops – zijn nog twaalf plekken beschikbaar!

Deze bus vertrekt op de wedstrijddag rond 8.00 uur, om tegen het einde van de ochtend aan te komen in Duitsland. Direct na afloop zetten de bussen weer koers naar Nederland. De overige SV Ajax-bussen zitten al vol.

Supporters die met de auto afreizen naar Duitsland, kunnen parkeren op parking E3. De kosten per auto zijn zeven euro. Voor een negenpersoonsbusje betaal je vijftien euro en per grote bus 25 euro. Er kan alleen contant worden betaald.

Op naar Dortmund!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >