Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen zetten koers naar… Dortmund-uit!

Ajax neemt het dinsdagavond in eigen huis op tegen Borussia Dortmund, maar wij kijken alvast vooruit naar het afsluitende deel van het tweeluik. De ploeg van Erik ten Hag zet op 3 november koers richting het Ruhrgebied voor het uitduel met de Duitsers. Net als onze SV Ajax-bussen!

18 oktober 2021 - 14:16
Bussendortmund800
Wie gaat er mee over de grens? © De Brouwer

Het beloven twee spannende potjes te worden tegen Dortmund. Natuurlijk eerst in het eigen stadion, maar ook zeker op vreemde bodem. Het Signal Iduna Park is met een afstand van 234 kilometer prima per auto te bereiken, maar je kunt je natuurlijk ook gewoon lekker laten rijden. Door een van onze handige SV Ajax-bussen bijvoorbeeld!

We hebben vooralsnog twee comfortclass bussen klaarstaan, eentje nabij de Arena en eentje bij Leiden Centraal. Laatstgenoemde rijdt via AC de Meern en Zevenaar. De bussen vertrekken op de wedstrijddag rond 8.00 uur, om tegen het einde van de ochtend aan te komen in Duitsland. Direct na afloop zetten de bussen weer koers naar Nederland.

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop Borussia Dortmund - Ajax

Voordat je in de bus stapt, dien je wel in het bezit te zijn van een wedstrijdkaartje. Deze is niet bij de busreis inbegrepen. Verder moet iedereen zijn voorzien van een internationale QR-code in de CoronaCheck-app, plus een geldig legitimatiebewijs.

Vanzelfsprekend is het meenemen van verdovende middelen en vuurwerk niet toegestaan in de bus, evenals roken. Hou er daarnaast rekening mee dat een (medisch) mondkapje in Duitsland is verplicht voor verschillende openbare gelegenheden. Dit geldt ook voor het openbaar vervoer. 

Leden van SV Ajax kunnen tegen een inleg van 35 euro hieronder een plekje in een van onze bussen reserveren. Niet-leden betalen 45 euro. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Denk trouwens wel even goed na over je reservering, want gezien de korte aanlooptijd kunnen we boekingen niet annuleren. 

Tot in Dortmund!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >