Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Heerlijke beelden: supporters gaan los op magische avond!

Zijn jullie al uit de roes van een onvergetelijk Champions League-avondje? Nee? Snappen we. Bij ons zit de adrenaline ook nog hoog. Dan maar lekker nagenieten! Daar helpen we je graag bij, met de heerlijke sfeerbeelden die @pi_alfa schoot voor, tijdens en na de wedstrijd!

21 oktober 2021 - 10:46

Met het filmpje hierboven beleef je Ajax - Borussia Dortmund (4-0) gewoon nog keer. En we kunnen je één ding verklappen: dat is fijn. Heel fijn. Natuurlijk is het leuk wanneer de doelpunten op televisie voorbij komen, maar nog mooier is het om te zien wat voor emotie dat bij de supporters teweeg brengt! Verbaasde blikken, ongeloof en ongekende vreugde. Alles komt voorbij!

We horen hoe de ploeg van Erik ten Hag tot grote hoogte wordt opgezweept, we zien het ongeremde enthousiasme van supporters die weer heerlijk los mogen gaan en de totale euforie na ieder Amsterdams doelpunt. Let rond minuut 3:22 vooral op de meneer in het rode Ajaxvest, die volledig opgaat in de sfeer, maar net even achterom kijkt wanneer Dusan Tadic de bal via een Duits hoofd tegen de touwen schiet. Goud!

Aanbevolen
Nagenieten van zinderende Champions League-avond met XL-fotoverslag!

Afijn, er valt nog veel meer moois in dit filmpje te aanschouwen. Vooral even kijken dus! De video stopt bij rust, maar @pi_alfa maakte natuurlijk ook een video van de tweede helft. Daarin zie je hoe het feestje groter en groter wordt en natuurlijk mag een massale pogo niet ontbreken.

Krijg je er daarna nog altijd niet genoeg van? Bezoek dan ook nog even het account van Ventos. Hij maakte vanaf een andere posities ook weer voldoende sfeerfilmpjes om de hele dag mee door te komen. Veel kijkplezier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >