Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Nagenieten van zinderende Champions League-avond met XL-fotoverslag!

We zijn nog dronken van geluk en kunnen maar amper beseffen hoe een geweldig Ajax dinsdagavond bij vlagen over Borussia Dortmund heen walste. Het is maar goed dat er veel foto's van zo'n avond worden gemaakt, want dat levert uitstekend bewijs dat het allemaal echt is gebeurd. Dit keer ook lekker veel foto's. Ja, dat mag best een keer!

20 oktober 2021 - 10:33
Fotoverslag 1200
Het zou een zinderende avond worden... © De Brouwer

De sfeer in de Johan Cruijff Arena was euforisch. En terecht. Toch proefden we aan de stemming ook een beetje alsof wat we kregen voorgeschoteld allemaal maar normaal is. Je went snel aan succes, maar laten we niet vergeten hoe speciaal dit soort avonden zijn. En Ajax gaat de komende weken ook echt wel weer een keer een zaadpot spelen. Wees dan ook een keer mild of ga er in elk geval niet meteen met gestrekt been in.

Wat we maar willen zeggen: geniet van het moment. De wervelende Ajaxshow tegen Dortmund gaat namelijk heel Europa door. Iedereen kijkt mee. Wij zijn Ajax en we staan op de kaart. Dat is prachtig. Dat is heerlijk. Wees dankbaar dat je dit soort wedstrijden mag meemaken. En dat we dat alweer een paar jaar doen. Daar raak je verwend van. Maar het wordt echt wel weer een keer minder. Besef daarom extra hard hoe mooi dit was.

Genoeg gepraat. Het grote nagenieten moet aanvangen. Dat kan met de foto's van De Brouwer en Pro Shots. Klaar met plaatjes kijken? Stem dan snel op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >