Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij kwartfinale KNVB-beker tussen Ajax en PSV!

Ajax krijgt PSV op bezoek in de kwartfinales van het KNVB-bekertoernooi. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 10 februari en begint om 21.00 uur. En weet je wat nou zo leuk is? We hebben weer stoere ballenjongens en -meiden nodig!

27 januari 2021 - 08:34
Ballenjongens Ajapsv 1200
Natuurlijk maken we van alle winnaars zulke stoere foto's! © De Brouwer

De avondklok duurt tót 10 februari en dat is precies de dag waarop de topwedstrijd tussen Ajax en PSV wordt gespeeld. Als het goed is, mag je dan na 21.00 uur weer de straat op en dat geldt dus ook voor ballenjongens en -meiden die we nodig hebben in de Johan Cruijff Arena.

En als de avondklok wordt verlengd? Dan regelen we een werkvergunning voor één dag. Dat komt goed! Het gaat allemaal even anders door corona, maar we maken er gewoon het beste van. Publiek is er niet bij Ajax - PSV, maar als lid van Ajax Jonge Schare maak je dus wél kans op een plekje langs de lijn.

En wat voor plek! Dicht op de actie! Dicht op Dusan Tadic, Nico Tagliafico, Noussair Mazraoui en al die anderen. We hoeven je vast niet te vertellen hoe bijzonder het is om dát mee te maken!

Als ballenjongen/-meisje heb je in tijden van corona wel een extra taak. Je desinfecteert de uitgespeelde ballen. Mondkapje voor en alles, precies zoals op bovenstaande foto! We zoeken winnaars van 12 tot en met 17 jaar.

Om te kunnen meedoen moet je wél lid zijn van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Sluit je dan snel aan. Een halfjaarlidmaatschap scoor je al voor 14 euro! Check hier alle voordelen van lid worden.

Oh ja, als je meedoet, dan moet je wel rekening houden met het volgende: het is de bedoeling dat je vader, moeder of iemand anders je wegbrengt of ophaalt. Zij mogen zelf niet mee naar binnen. Dat is niet leuk, maar wij moeten ons ook houden aan de coronaregels.

Goed, dan schakelen we nu door naar de prijsvraag. Een topper, mogen we gerust zeggen! Meedoen kan tot en met maandag 1 februari. De winnaars krijgen de dinsdag erop bericht. Hou er bij het invullen van onderstaand formulier mee dat je lidnummer uit acht getallen bestaat. Deze vind je achterop je clubcard.

Zet ‘m op!

Prijsvraag: in de eredivisie eindigde Ajax - PSV dit seizoen in 2-2. Wie maakte het eerste doelpunt voor Ajax?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >