Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuw Fifa 21-toernooi voor Ajax Jonge Schare op komst!

Benut jij de lockdown om je Fifa-skills bij te schaven? Ben je inmiddels zo goed geworden dat je andere Ajacieden durft uit te dagen? Of denk je zelfs dat je 'gewoon' gaat winnen? Schrijf je dan in voor het Ajax Jonge Schare Fifa21-toernooi van 19 februari!

14 januari 2021 - 15:49
Fifaajscar
Helaas geen toernooi ter plekke, maar digitaal is ook leuk! © Pro Shots

Ook als je er nu pas over leest, heb je dus nog tijd om aan je skills te werken. Zorg dat je beter wordt en scherp aan de aftrap verschijnt, want het niveau liegt er niet om! Dat hebben we vorige keren wel kunnen zien. De 256 deelnemers stuwen elkaar naar grote, digitale hoogte.

En de uitvoering van het toernooi geven we in handen van Bundled. Die partij zorgt ook voor de kampioenen van Ajax e-sports. Dus wie weet wordt jouw talent wel gespot! En anders heb je tenminste weer een middagje lockdown achter de rug. Dat is ook wat waard, in deze tijden!

Hoe gaat het allemaal in z'n werk? Het Fifa-toernooi voor Jonge Schare wordt gespeeld op vrijdag 19 februari en er kunnen in totaal 256 Ajacieden aan meedoen. We beginnen met een poulefase en als jij je voldoende weet te onderscheiden, volgt aansluitend de knockout-fase.

De winnaar ontvangt een bedrukt Ajaxshirt naar keuze en de halve finalisten plus de maker van het mooiste doelpunt krijgen een sporttas! Klinkt goed toch? Meedoen? Schrijf je in via onderstaand formulier en zorg dat je vrijdag 19/2 rond 14.30 uur incheckt via Discord (app voor gamers). De aftrap is een halfuurtje later.

Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4. Voor de volledigheid: je hebt ook PlayStation Plus en het spel Fifa21 nodig om mee te doen. Er gelden nog wat aanvullende regeltjes, zo speelt iedereen met Ajax, maar dat mag allemaal geen naam hebben en komt ongetwijfeld in orde.

Zin om mee te doen? Vul onderstaand formulier in en dan ben jij één van de 256!

Wil je ook meedoen aan evenementen en prijsvragen? Sluit je aan bij SV Ajax! Als je nu lid wordt, betaal je tot einde seizoen slechts 14 euro!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >