Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schrijf je snel in en schitter tijdens Ajax Life Fifa 21-toernooi!

De lockdown wordt verlengd. Er wordt in Duitsland zelfs al gevreesd voor een lockdown tot ergens in april. Dat betekent voor nog langere tijd een heleboel niet... Maar ook één dingetje wel, want we organiseren een Fifa 21-toernooi voor volwassenen!

12 januari 2021 - 16:49
Fifatoernooicar
Een actieve houding is vereist, zoals op de foto! © Pro Shots

Het is vaste prik om Fifa-toernooien voor onze leden van Jonge Schare te organiseren – en ook daar komt binnenkort een nieuwe editie van – en nu organiseren we ook een toernooitje voor Ajacieden boven de achttien. Kortom, wij helpen je weer een avondje lockdown door!

Het 18+ Fifa-toernooi wordt gespeeld op vrijdag 29 januari. Het is de bedoeling dat je rond de klok van 18.00 uur incheckt, waarna de virtuele aftrap een halfuurtje later kan plaatsvinden. Als je je inschrijft, volgen daarna een digitale routekaart voor waar je moet zijn en specifieke instructies.

We hebben in totaal ruimte voor 128 deelnemers en natuurlijk wordt er gespeeld om de prijzen. De winnaar ontvangt een gesigneerd Ajaxshirt naar keuze en de halve finalisten plus de maker van het mooiste doelpunt krijgen een sporttas!

Oh ja, het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4. Voor de volledigheid: je hebt ook PlayStation Plus en het spel Fifa21 nodig om mee te doen. Er gelden nog wat aanvullende regeltjes, zo speelt iedereen met Ajax, maar dat is allemaal niets geks en die kun je het beste doornemen nadat je je eerst hebt ingeschreven.

Er wordt vanaf 18.30 uur eerst een groepsfase afgewerkt. De beste spelers van die groepsfase plaatsen zich voor de knockout-fase, waarna de afvalrace pas echt begint en er uiteindelijk een winnaar overblijft!

Verdere communicatie verloopt via Discord (app voor gamers) en de toernooileiding is in handen van onze partner Bundled. Deze partij is ook partner van de e-sportsafdeling van Ajax. Zoals je wellicht weet, won Ajax recent de e-divisie, dus Bundled weet van wanten.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Vul het onderstaande formulier in en je bent weer een avondje onder de pannen!

Wil je ook meedoen aan evenementen en prijsvragen? Sluit je aan bij SV Ajax! Als je nu lid wordt, betaal je tot einde seizoen slechts 14 euro!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >