Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win plek als ballenjongen/-meisje bij Ajax - FC Utrecht!

Niet naar Ajax mogen is flink balen hè...? Snappen we. Gelukkig zijn ballenjongens en -meiden nog altijd hard nodig en precies daarvoor kijken we jou aan. Ben je lid van Ajax Jonge Schare? Doe mee aan deze prijsvraag en wie weet nodigen we jou uit bij Ajax - FC Utrecht!

26 januari 2021 - 09:00
Ballenjongens 1200 (1)
Voor of achter de boarding, maar je bent erbij! © De Brouwer

Voor deze spannende wedstrijd zoeken we namelijk ballenjongens en -meiden. Het duel tussen Ajax en FC Utrecht wordt zondag 7 februari gespeeld en de aftrap is al om 12.15 uur.

Ook tegen FC Utrecht moeten de spelers van Ajax het doen zonder de support van het publiek. Onze ballenjongens en -meiden hebben dus flink geluk dat ze nodig zijn, want vlak achter of voor de reclameborden maken zij alle actie van superdichtbij mee.

In tijden van corona heb je wel een extra taak. Je desinfecteert de uitgespeelde ballen. Mondkapje voor en alles. We zoeken drie winnaars van 12 tot en met 17 jaar.

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag moet je wél lid zijn van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Sluit je dan snel aan. Een halfjaarlidmaatschap scoor je al voor 14 euro! Check hier alle voordelen van lid worden.

Terug naar Ajax - Utrecht. Voor je meedoet aan de prijsvraag, moet je rekening houden met het volgende: het is de bedoeling dat je vader, moeder of iemand anders je wegbrengt en ophaalt. Dat is niet leuk, maar wij moeten ons ook houden aan de coronaregels.

Goed, dan is het nu hoog tijd voor de prijsvraag. Meedoen kan tot en met donderdag 28 januari. De winnaars krijgen de vrijdag erop bericht. Hou er bij het invullen van onderstaand formulier rekening mee dat je lidnummer uit acht cijfers bestaat. Deze vind je achterop je clubcard.

Succes!

Prijsvraag: welke spits werd tussen 2014 en 2017 drie keer achter elkaar clubtopscorer bij FC Utrecht?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >