Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

'Everything Edson' in gelikte, persoonlijke app van Álvarez

Voetballer ben je tegenwoordig niet alleen meer op het veld, maar in de moderne tijd ook buiten de lijnen. Vandaar dat Edson Álvarez de tijd rijp vond om een eigen app te lanceren. Hij belooft alles te laten zien, van Mexico tot Amsterdam en alles ertussenin.

04 januari 2021 - 10:54
Appalvarezcar
Álvarez zit met zijn eigen app absoluut in de kopgroep. © Pro Shots

Je kunt de app downloaden vanuit onder meer de App Store door te zoeken op 'Edson Álvarez'. Er wordt de fans van Álvarez van alles beloofd: van exclusieve premium content tot diverse live sessies. Ook zijn er privileges en voordelen en kun je toetreden tot de inner circle.

Dan hebben we het nog niet gehad over de give-aways, een kledinglijn en natuurlijk de community waar jij samen met andere Álvarez-fans deel van kunt gaan uitmaken. Ook vrouw en kind komen voorbij. De app is gratis, maar na het downloaden kun je diverse aankopen doen en tot de inner circle gaan behoren.

Als je de volledige ervaring van de Álvarez-app wilt beleven, dien je 2 euro per maand in te leggen. In ruil krijg je min of meer volledig 'toegang' tot het leven van de middenvelder. Of is hij toch een verdediger? Hoe dan ook, Álvarez heeft op zijn grootste platform, Instagram, meer dan 958.000 volgers.

Los hiervan is Álvarez natuurlijk basisspeler van de extreem populaire Mexicaanse nationale ploeg en de kans is groot dat er wel wat Mexicaanse voetballiefhebbers toehappen. Als maar een klein percentage hiervan wordt verleid, kan het lanceren van zo'n app al lucratieve business worden.

De app is gebouwd door Celapp Media, dat eerder al een platform bouwde voor Lil' Kleine. Die app werd al snel meer dan 10.000 keer gedownload, zo wordt geclaimd. Er worden binnenkort meer en meer apps van bekende personen verwacht. Oftewel: vroeger hoorde je er als voetballer niet bij wanneer je niet naar Dubai op vakantie ging, straks moet je allemaal je eigen app hebben.

Overigens is er onderaan de streep wel degelijk een serieuze tendens gaande. Bekende personen laten hun eigen app ontwikkelen om minder afhankelijk te worden van social media, omdat voor een beetje serieus bereik steeds meer moet worden betaald. Dit om uit de greep van algoritmes en dergelijke te geraken.

De hoop leeft dat een persoonlijke app het gat tussen vraag en aanbod kan dichten, al is het fijner en veel gemakkelijker om iemand extra te volgen op socials dan weer een app te moeten downloaden. Zeker als er wordt verwacht dat je betaalt voor de bedachte extraatjes. En vergeet niet dat zo'n app ook allerlei interessante data oplevert.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >