Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

[VOL] Januari 2021 pas echt maand van de waarheid met digitale Ajax Life Pubquiz!

Het gaat erom spannen in januari 2021. Na een kort winterslaapje moet Ajax de fundering zien te leggen onder succes later in het seizoen, door af te rekenen met enkele directe concurrenten. Je kunt die omschrijving ook toepassen op onze digitale Ajax Life Pubquiz. Omcirkel maandag de 25ste in je agenda!

29 december 2020 - 13:03
Pubquiz25januaricar
Ooit... ooit treffen we elkaar weer in de kroeg! © Pro Shots

We willen eigenlijk helemaal geen digitale pubquiz organiseren. Nee, veel liever treffen we jullie Ajacieden in de kroeg. Biertje erbij, wat bruin fruit en noem maar op. We hunkeren ernaar. En we tellen af naar dat moment, maar de realiteit leert dat we middenin een lockdown zitten.

En dus hopen we van harte dat jullie maandag 25 januari weer achter een schermpje willen kruipen om een digitale pubquiz te spelen. Niet zomaar een pubquiz. Nee, de Ajax Life Pubquiz! Als het net zo spannend wordt als vorige keer, belooft dit het vuurwerk dat rond de jaarwisseling verboden is!

De inschrijving is geopend voor de quiz van 25 januari en teken maar direct in, want onze pubquiz wordt per keer populairder! We zitten meestal binnen de kortste keren vol en dan hebben we het toch echt over 120 Ajacieden die staan te trappelen om mee te doen.

Een team bestaat uit minimaal een duo en maximaal een kwartet. Je kunt de 25ste vanaf 19.45 uur inbellen en een halfuurtje later gaan we van start. In de tussentijd stoppen wij alle deelnemende teams in een eigen 'kamer' zodat de concurrentie niet kan meeluisteren als er wordt overlegd.

We weten nog niet precies om welke prijzen volgende keer wordt gespeeld, maar jullie kennen ons. Als wij leuke prijzen beloven, dan regelen we leuke prijzen. Tegenwoordig ook voor het team dat als veertiende eindigt, dus het wordt beter en beter!

Je kunt je via het formulier onderaan de tekst opgeven als deelnemer. Je kunt je per lidnummer één keer aanmelden en het aantal tickets dat je bestelt, dient gelijk te staan aan het aantal personen waaruit je team bestaat.

WE ZITTEN VOL! HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >