Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 5: win boek over Maradona, Buenos Aires of Ten Napel!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen en we hebben veel leuks in de aanbieding!

07 januari 2021 - 09:38
Boekenal3 800
Heb jij nog plaats in je boekenkast? © Ajax Life

In het vijfde nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie uiteenlopende boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans om één van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.  

We beginnen met het boek Mijn Maradonna, waarin we een gebundeld eerbetoon aan Pluisje vinden. Diverse auteurs belichten het fenomeen vanuit adoratie en uit eigen ontmoetingen, maar er is ook ruimte voor een kritische pen over zijn schurkenkant. Weinig Ajax in deze bundel dus, maar desondanks is het zeker de moeite waard.

Verder geven we exemplaren van Buenos Aires weg. Schrijver Joris van de Wier trok vlak voor de uitbraak van het coronavirus drie weken door de voetbalhoofdstad Buenos Aires. Natuurlijk ontkomen we niet aan de verheerlijking van Boca Juniors, maar de verhalen komen dit keer ook bij veel andere clubs vandaan. 

Tot slot maak je kans op het boek Het Volksparkstadion is van Oranje. Grote kans dat oudere Ajacieden eind jaren zestig eens naast Evert ten Napel stonden op de tribunes in De Meer, waar de Drent oefende om verslaggever te worden. Het was het begin van een halve eeuw sportjournalistiek, waarna hij alle verhalen op papier zette. In het boek staan ook Ajax-anekdotes, zoals die keer dat Ten Napel en collega’s Johan Cruijff dolden.

Wil jij kans maken op één van deze boeken? Lees dan Ajax Life 5 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de vijfde editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 28 januari. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen. 

Prijsvraag: Waar voetbalde Youri Regeer voordat hij naar Ajax kwam?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! Voor een halfjaarlidmaatschap betaal je nu slechts veertien euro.

Stap 1 van 2

Let op: deelname alleen voor Ajax Jonge Schare, Ajax Life leden

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >