Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 5: december-chagrijn wegspoelen in januari

Het chagrijn van eind december dient plaats te maken voor perspectief in januari. Wordt het tobben of toppen? Zondag wacht PSV, vanaf vrijdag 8 januari ons nieuwste magazine. Exclusief op de deurmat bij leden van SV Ajax. Een voorproefje!

07 januari 2021 - 09:37
Aankondigingal5800
The Hunter siert de cover van onze vijfde editie! © Ajax Life

Voetballen is voor Klaas Jan Huntelaar zo’n beetje het leukste wat er is, blijkt uit onze rubriek Vragenvuur. Nog vijf maanden loopt hij (officieel) in Ajaxtenue. Zie de cover van het januari-nummer en kijk eens diep in zijn ogen. Wij zien een gretige routinier die zelf niet bezig is met zijn afscheidstour, maar gretig jaagt op een tweede landstitel met Ajax. 

Uiteraard hebben we als supporters altijd wat te wensen. Daarom geheel subjectief een door de redactie samengesteld wensenlijstje voor 2021. Incidenteel voorspelbaar, maar toch vooral zéér specifiek en daardoor verrassend.

Evenals vorig jaar blikken we in januari terug op de eerste seizoenshelft aan de hand van ons tussenrapport. De (individuele) prestaties gevangen in statistieken. Acht thema’s, inclusief een tussenstand van de traditionele verkiezing Ajacied van het Jaar.

Financieel directeur Susan Lenderink blikt terug op haar enerverende Ajaxdebuut. De coronacrisis treft Ajax hard in de portemonnee. Wat doet dat met de doelstelling om in 2024 aangehaakt te zijn bij de Europese voetbaltop? 

De winterstop van dit seizoen was aanmerkelijk korter dan voorheen. Begin jaren tachtig bleef er in de wintermaanden zelfs tijd over voor de clubs. Dus opperde de KNVB toentertijd het idee om te gaan zaalvoetballen. Tot groot plezier van zaaltovenaar en publiekslieveling Gerald Vanenburg.

Uiteraard houden we de ontwikkelingen op De Toekomst in de gaten. Hoofd Opleidingen Said Ouaali en jeugdtrainer Yuri Rose leggen uit hoe talentontwikkeling in coronatijd eruitziet. Daarnaast stelt middenvelder Youri Regeer (Jong Ajax) zich uitgebreid voor en lezen we over zijn hooggespannen verwachtingen van de tweede seizoenshelft.

Onze Meersche Held is dit keer Johnny Dusbaba, bespeler van De Meer van 1974 tot en met 1977. Hoe vergaat het de 116-voudig en handelslustig Ajacied? Heb je het over Dusbaba, dan volgt al snel de opmerking over de lucratieve kofferbak in z’n Mercedes. "Tja, dat handelen zat in het bloed, hè."

Wil jij dit magazine ook ontvangen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax! Ons magazine Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Banner Halfjaarlidmaatschap AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >