Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geef uitslag oefenpotje tegen Utrecht alvast door in SV Ajax Poule!

Je hebt het misschien al voorbij zien komen: ook dit seizoen slaan SV Ajax en Poules.com de handen weer ineen! Dit betekent dat jouw voorspellende gaven ook tijdens seizoen 2020/2021 mooie prijzen kunnen opleveren. We draaien deze periode alvast warm met de oefenpotjes!

13 augustus 2020 - 10:37
poulesoefenenutrechtcar
Reken jij op Tadic of juist op Promes? © Pro Shots

Er staat tijdens oefenpotjes misschien niets op het spel, maar dat is in onze SV Ajax Poule wel even anders. Het gaat deze periode al direct om de prijzen. Zo wordt het natuurlijk extra leuk dat er weer wordt gevoetbald. Een proefronde met een serieus tintje, dikke prima!

Je kunt op basis van goede voorspellingen van de oefenwedstrijden een Ajaxjaarboek van vorig seizoen winnen. Daarna pakken we door. Vanaf half september ligt er voor de maandwinnaar een sporttas klaar en de winnaar van het algemeen klassement ontvangt een gesigneerd Ajaxshirt. De winnaar van vorig seizoen was de beste van dik tweeduizend deelnemers.

De wedstrijd tegen RKC (6-1) is al geweest, maar er worden steeds meer oefenpotjes aan het schema toegevoegd en dus hoeft het missen van die wedstrijd niet direct van invloed te zijn. En buiten dat, als je nu alvast je account aanmaakt, ben je ruim op tijd voor de start van de eredivisie.

Dat is niet bepaald onbelangrijk, want het hebben van een lange adem kan best het verschil maken. Wat dacht je er trouwens van om vrienden en vriendinnen uit te dagen om te kijken wiens voorspellende gaven het beste zijn? Dat zijn leuke dingen, hoor! Voorspellen dus!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). De rest wijst zich vanzelf. je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Ook vaste spelers moeten zich opnieuw aanmelden.
Als je liever op een website voorspelt, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Enjoy en veel succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >