Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dikke pret tijdens Ajax Kids Tour op bezoek bij SV De Rijp!

Heerlijk voetballen met andere Ajaxsupportertjes, dat is de Ajax Kids Tour! Dit keer kwam Lucky naar SV De Rijp. En dat werd een ontzettend leuke dag. Check de foto's maar!

17 augustus 2020 - 11:45
AKT-RIJP-1200
Een verfrissend ijsje maakt de kinderen vrolijk! © De Brouwer

De Ajax Kids Tours lagen een poosje stil door corona, maar zondag konden we gelukkig weer lol maken. Dat deden we bij SV De Rijp. En er werd vooral plezier gemaakt! Daar gaat het om bij de Ajax Kids Tour. Plezier was er. Volop zelfs! En ijsjes om uit te delen, die waren er ook. Gelukkig maar, want het was erg warm!

Natuurlijk waren er een aantal aanpassingen, want we moesten natuurlijk rekening houden met coronamaatregelen. Zo vroegen we ouders en begeleiders afstand van elkaar te houden, waren er desinfectiemiddelen en minder deelnemers. We lieten ook mensen rondlopen om te zorgen dat volwassenen anderhalve meter bewaarden.

De kinderen merkten er gelukkig niet veel van. Zij konden doen waar ze zo veel plezier uit halen: lekker voetballen! Het was fantastisch weer en er werd volop genoten.

Onze leden van de Ajax Kids Club kwamen aan met mooi gepoetste voetbalschoentjes. Een bonte verzameling van Ajaxshirtjes, uit en thuis. Dat is altijd leuk om te zien. Bekijk maar snel de foto’s, gemaakt door De Brouwer. 

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou www.ajaxkidstour.nl in de gaten en zorg dat je lid bent van de Ajax Kids Club.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >