Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax neemt Kudus en vijftal talenten mee op trainingskamp

Ajax is zaterdagochtend vertrokken richting Oostenrijk voor het jaarlijkse trainingskamp. Nieuweling Mohammed Kudus sluit voor het eerst aan bij de 32-koppige selectie en krijgt gezelschap van onder anderen Naci Ünüvar, Devyne Rensch, Brian Brobbey, Kenneth Taylor en Alex Méndez.

15 augustus 2020 - 10:42
2019-07-14-Trainingskamp-Oosterrijk-013
In Oostenrijk wordt er geoefend tegen Wolfsberger AC en Red Bull Salzburg. © Ajax Images

De Ajacieden bivakkeren net als vorig jaar in Bramberg am Wildkogel. In de frisse Alpenlucht bereidt de selectie van Erik ten Hag zich voor op de officiële start van het nieuwe seizoen. In Oostenrijk wordt er geoefend tegen Wolfsberger AC (18 augustus) en Red Bull Salzburg (22 augustus).

In de 32-koppige selectie zien we onder anderen de naam van Kudus terug. De onlangs aangetrokken Ghanees wachtte nog op de afhandeling van het nodige papierwerk, maar heeft nu dus groen licht gekregen om aan te sluiten bij de selectie.

Een andere opvallende naam is die van Lisandro Magallán. De verdediger werd vorig seizoen verhuurd aan Deportivo Alavés, maar hoefde bij terugkomst niet te rekenen op een langer verblijf in Amsterdam. Marc Overmars zei al eerder op zoek te zijn naar een goede oplossing voor Magallán, maar blijkbaar wordt hem toch nog een tweede gans gegund.

Zoals altijd krijgen ook enkele jongelingen de kans om zich te laten zien op het trainingskamp. Het groepje talenten bestaat deze keer uit Ünüvar, Rensch, Brobbey, Taylor en Méndez. Het vijftal laat de knockout-fase van de Youth League dus aan zich voorbij gaan.

Ajax zet 22 augustus weer koers richting Amsterdam, waar er vervolgens nog vier oefenwedstrijden op het programma staan. Holstein Kiel, Hertha BSC, Eintracht Frankfurt en Union Berlin zijn dan de sparringpartners.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >