Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax oefent ook tegen Eintracht Frankfurt, Union Berlin en Holstein Kiel

Het is tijd om je agenda erbij te pakken, want het oefenprogramma van Ajax lijkt volledig in kannen en kruiken. Na de oefenpot tegen FC Utrecht reist Ajax zaterdag richting Oostenrijk. Daar speelt het twee duels, waarna in Amsterdam nóg vier wedstrijden volgen.

12 augustus 2020 - 12:17
oefenpotjes-1200
Ook Antony kan de nodige oefenpotjes in zijn agenda noteren. © Ajax Images

De eerste oefenpot heeft Ajax al achter de rug. RKC Waalwijk werd in een desolate Johan Cruijff Arena met 6-1 verslagen. FC Utrecht komt donderdag naar Amsterdam. Beide ploegen trappen om 18.45 uur af voor het oog van maximaal 4500 toeschouwers.

Daarna gaat het vizier op het trainingskamp in Oostenrijk. De Ajacieden bivakkeren – net als vorig jaar – in Bramberg am Wildkogel. In de schone Alpenlucht staan twee duels op de rol.

De ploeg van Erik ten Hag speelt dinsdag 18 augustus een (besloten) wedstrijd tegen Wolfsberger AC. Vervolgens is Red Bull Salzburg op zaterdag 22 augustus de sparringpartner. Deze duels zijn live te zien bij Ziggo Sport.

In Amsterdam staan er vervolgens nog vier wedstrijden op het programma. Net als voorgaande jaren zal de A-selectie bij die wedstrijden op dezelfde dag of daags na elkaar in verschillende samenstellingen aan de aftrap staan.

Op dinsdag 25 augustus zijn Holstein Kiel (besloten) en Hertha BSC (details over aanvangstijdstip en eventueel toelaten publiek volgen nog) de tegenstanders. Het duel met Hertha BSC wordt eveneens live uitgezonden door Ziggo.

Een nieuwe opponent is gevonden in Eintracht Frankfurt. Dit duel wordt zaterdag 29 augustus gespeeld en is ook te zien op Ziggo Sport. Ook voor die avond geldt dat details over wel of geen kaartverkoop nog volgen. Zondag 30 augustus volgt nog een duel tegen Union Berlin. Dit duel is besloten, zo meldt Ajax.

De eerste competitiewedstrijd van Ajax wordt gespeeld op Het Kasteel. Sparta is op zondag 13 september de allereerste tegenstander in de eredivisie. Het duel staat voor 14.30 uur gepland.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >