Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax werkt hard om Antony zo snel mogelijk in Amsterdam te krijgen

Wanneer komt-ie nou? Wanneer zien we Antony Matheus dos Santos op Schiphol arriveren? Het is nog even afwachten tot de Braziliaanse recordaankoop zijn eerste stappen zet op sportpark De Toekomst, maar als de trainingen hervat worden, moet hij van de partij zijn.

09 juli 2020 - 09:26
antony-12001
Braziliaanse recordaankoop stelt dat zijn nieuwe club hem 'betovert'. © Pro Shots

De geluiden waren dat Antony deze week officieel gepresenteerd zou worden, maar we lezen in De Telegraaf dat we nog even moeten wachten voor we de aanvaller in het wit-rood-wit zien poseren.

Volgens de krant is het streven nu is om de twintigjarige Antony te laten aansluiten als het eerste elftal eind juli, begin augustus de officiële voorbereiding op het nieuwe seizoen begint. Zeg maar blok 3, zoals Erik ten Hag dat zou noemen.

Waarom het toch allemaal even duurt? Er zijn redenen voor. Allereerst heeft ook Antony te maken met het coronavirus. In Brazilië ging de verspreiding van het virus immers onwijs hard.

Wellicht moet Antony zelfs in quarantaine. “De enige concrete informatie die ik op dit moment heb, is dat ik twee dagen achter elkaar zal worden getest,” tekent De Telegraaf op uit de mond van de speler.

Ajax werkt verder hard achter de schermen om alle benodigde paperassen op orde te krijgen, zodat de versterking snel naar Nederland kan komen. Denk dan aan het werkvisum voor de man van een kleine zestien miljoen euro, waarvan al in februari bekend werd dat hij de overstap naar de eredivisie zou gaan maken.

Ondertussen laat Antony geen mogelijkheid onbenut om te vertellen hoe ontzettend veel zin hij heeft in zijn avontuur bij Ajax. Hij sprak al veel met landgenoot David Neres en wordt blij van diens verhalen. 

“Ajax is een club die me betovert. Het project om vaste aansluiting bij de Europese top te krijgen, spreekt me aan. Net als de elegante speelstijl. Ik hoop me zo snel mogelijk aan te kunnen passen.”

Ajax betovert ons ook Antony, dus we snappen precies wat je bedoelt! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >