Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

Ajax Kids Tour bij VV Noordwijk

Door al het gedoe rond het coronavirus lagen onze Ajax Kids Tours even stil, maar we gaan weer van start, hoor! Lucky gaat de zomervakantie weer samen met professionele trainers het land in om lekker voetbalspelletjes te doen met andere Ajaciedjes. We komen op zondag 30 augustus langs bij VV Noordwijk!

20 juli 2020 - 10:55

Als lid van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour. Dat is toch supergaaf?! Hoe gaaf het precies is, kun je prima zien in dit filmpje. Daar wil je toch niets van missen?

Het ochtendprogramma is van 9.30 tot 12.30 uur en speciaal voor de leden van SV Noordwijk. De leden van de Ajax Kids Club komen tijdens het middagprogramma aan de beurt: van 13.45 tot 16.45 uur.

Wil jij ook meedoen aan de Ajax Kids Tour? Het inschrijfformulier vind je vanaf maandag 20 juli om 14.00 uur op deze pagina. Zorg dus dat je dan klaar zit! De reservelijsten verschijnen zodra het reguliere formulier vol is.

We organiseren in de zomervakantie liefst zes Kids Tours door heel het land. In elke regio vindt de Kids Tour plaats in het laatste weekeinde van de zomervakantie.Voor elke Kids Tour kunnen 96 leden van de Ajax Kids Club en 96 leden van de voetbalvereniging waar we op bezoek zijn zich inschrijven. Dit zijn er iets minder dan normaal, omdat we natuurlijk rekening moeten houden met de maatregelen rond het coronavirus.

Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. Meestal verzorgt onze trouwe mascotte die dag de warming-up. En dat is nodig, want de spiertjes moeten goed opgewarmd zijn voor alle toffe voetbaloefeningen die je gaat doen. 

Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wil je wel graag aan dit soort spelletjesdagen meedoen? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >