Of ga naar de homepage van

Lekker voetballen bij de Ajax Kids Tour!Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxfans bij je eigen club of in de Johan Cruijff Arena? Dat is de Ajax Kids Tour. In 2,5 uur doen kinderen van 6 tot en met 11 jaar onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes. Als lid van de Ajax Kids Club kun jij daarbij zijn!

Wat is de Ajax Kids Tour?

Leden van de Ajax Kids Club (6 tot en met 11 jaar) mogen gratis meedoen aan de Kids Tour. Het staat er echt: gratis! Als je een beetje een idee wil krijgen van wat je allemaal kunt doen bij een Ajax Kids Tour, moet je even het filmpje onderaan deze pagina kijken. Deelnemers, trainers en zelfs Ajaxspelers laten je zien wat voor een tof evenement de Kids Tour is.

Locaties Ajax Kids Tours

MEIVAKANTIE

Op woensdag 29 april is de Ajax Kids Tour aanwezig bij voetbalclub Odin ’59 in Heemskerk! We hebben hier plek voor 240 deelnemers. Er is een ochtend- en een middagprogramma. De ochtend is van 9.30 uur tot 12.30 uur en in de middag voetballen we van 13.45 uur tot 16.45 uur.

Op vrijdag 1 mei is de Ajax Kids Tour op bezoek bij DETO in Vriezenveen. Hier hebben we eveneens plek voor 240 kinderen. Ook hier is een ochtend- en een middagprogramma, waarvoor dezelfde tijden als hierboven gelden. 

Je kunt je vanaf maandag 16 maart, 14.00 uur inschrijven. Hieronder verschijnen dan de inschrijfformulieren. 

Odin ’59, Heemskerk – woensdag 29 april

  • Aanmelden leden Ajax Kids Club 
  • Aanmelden leden Odin ’59
  • Reservelijst 

DETO, Vriezenveen – vrijdag 1 mei

  • Aanmelden leden Ajax Kids Club 
  • Aanmelden leden DETO
  • Reservelijst 
Heb je een vraag?
Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Neem contact op Neem contact met ons op