Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Johan Cruijff Arena

JC Arena opent pop-up restaurant aan de rand van het veld

De Johan Cruijff Arena gaat iets tofs doen! Vanaf 9 juli is het mogelijk om aan de rand van het heilige gras te dineren. Het pop-up restaurant ‘Langs de Lijn’ is vier weken geopend voor Ajaxsupporters die op deze speciale locatie willen genieten van een uitgebreid diner. Een bezoekje aan de kleedkamer, spelerstunnel en dugout mogen natuurlijk niet ontbreken!

16 juni 2020 - 09:58
EanWKiYXsAIRnQ6
Dit lijkt ons echt een prima plek om te dineren! © Johan Cruijff Arena

We kunnen ons zo voorstellen dat je weer even de deur uit wilt na enkele weken grotendeels thuis te hebben gezeten. De plaatselijke eetcafés ken je waarschijnlijk al van binnen en buiten, dus het is hoog tijd om iets nieuws te proberen. En wat is er nou toffer dan dineren aan de rand van het heilige gras van de Johan Cruijff Arena?!

Het pop-up restaurant ‘Langs de Lijn’ opent op donderdag 9 juli vier weken lang haar deuren voor Ajaxsupporters die deze speciale beleving niet willen missen. Er kan op een gepaste afstand worden genoten van een uitgebreid driegangenmenu, terwijl je gras ruikt en je de Arena vanuit het perspectief van een speler beleeft.

Bezoekers kunnen parkeren op het Arenadek, om vervolgens het stadion via de mixed zone te betreden en een bezoekje te brengen aan de kleedkamer van Ajax. De spelerstunnel brengt je via de dug-outs naar je tafel, waar je een luxe driegangendiner krijgt voorgeschoteld.

De vaste sterrenchefs van cateraars Maison van den Boer en Label Hospitality zijn afwisselend verantwoordelijk voor de twee culinaire menu’s. Je betaalt minimaal € 57,50, afhankelijk van de chef en het menu. Check hier wanneer je uit welke diners kan kiezen.

“Fans moeten al lange tijd het voetbal in de Arena missen. Daarom willen we in deze bijzondere tijden iedereen voor een keer deze unieke ervaring bieden,” zo legt Arenadirecteur Henk Markerink uit.

Het restaurant is elke donderdagavond tot en met zondagavond geopend. Op zondag 2 augustus sluit het pop-up restaurant weer haar deuren. Er is plek voor honderd gasten en reserveren is verplicht. Het kan zomaar eens hard gaan met de plekken, dus zorg dat je er snel bij bent. Reserveren kan hier!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >