Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Mooi! Ten Hag bespreekt zijn spelers aan de hand van jeugdfoto's

Erik ten Hag kan vol liefde praten over de spelers in zijn selectie. Dat blijkt wel uit een video van de Uefa, waarin de Ajaxtrainer jeugdfoto's van zijn pupillen krijgt voorgeschoteld. Herkent hij alle jonge binkies die inmiddels volwassen mannen zijn?

03 april 2020 - 09:56

Het antwoord op die vraag is 'ja'. De opgaven zijn dan ook niet zo heel erg moeilijk. Ten Hag had het alleen effe flink lastig met de jeugdplaat van Nico Tagliafico. Hij dacht in een jonge Nico eerst twee andere spelers te zien: Hakim Ziyech en Dusan Tadic.

Toen duidelijk werd dat hij tuurde naar een jonge Nico begonnen de ogen van Ten Hag direct te glimmen. "Nico is zo'n vechter en een ongelooflijke topspeler."

De overige spelers herkende Ten Hag stuk voor stuk. En voor elk van zijn mannen heeft hij mooie woorden over. "Haaa, dat is Klaas Jan. Een pure goalgetter, maar ook echt een teamspeler met een fantastische mentaliteit."

"Dit is Daley. Een snelle denker op het veld die overal kan spelen. Dit is Neres, een echte publieksspeler en Hakim... Hakim is een schilder." Het is prachtig om te zien met hoeveel gevoel de trainer zijn manschappen neerzet.

Het filmpje eindigt met een foto waarop wij de speler in elk geval niet direct herkennen. Ten Hag daarentegen zag het gelijk. Dat is ook niet zo gek, want hij keek naar een jeugdfoto van zichzelf. Tja!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >