Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hoe moet het verder met de eredivisie? Vul de enquête in!

De kans is zeer klein dat er dit seizoen nog een bal rolt in de eredivisie. Het lijkt er sterk op dat er uit nood vervroegd een punt is gezet achter seizoen 2019/2020. Of toch niet? Er zijn nog altijd lieden die hopen dat het seizoen afgemaakt kan worden, maar hoe denken supporters er eigenlijk over?

05 april 2020 - 16:56
enquetecollectiefcar
Dit is overleg op hoog niveau. Deze week volgt er meer. © Pro Shots

Precies dat is de vraag die aan de orde komt in een enquête van Supporterscollectief Nederland. In dit collectief zijn allerlei groeperingen verenigd om op die manier voor het gezamenlijk belang van de Nederlandse voetbalsupporter te strijden. Ook SV Ajax is aangesloten bij het collectief.

Het interessante is dat het collectief gesprekspartner is van de KNVB. De KNVB en de clubs voeren dinsdag het zoveelste overleg sinds het stilleggen van de eredivisie, zo'n vier weekeindes geleden. Stoppen is één van de scenario's. En ja, welk ander scenario is nog serieus haalbaar?

Om dinsdag goed beslagen ten ijs te komen, is Supporterscollectief Nederland benieuwd hoe - naast de leden - ook de supporters van eredivisieclubs denken over de huidige status quo. Daarom is er een summiere vragenlijst opgesteld om hier enig inzicht in te krijgen.

Het is dus geen ingewikkelde enquête, maar wel kunnen jouw antwoorden bijdragen aan het vormen van een beter beeld. Dit is een van de weinige momenten waarop jij je stem kunt laten horen.

En daarom zeggen wij: doe dit ook vooral!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >