Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen halve finale FC Utrecht-uit

Wanneer volgt de ommekeer? Dat is de vraag vraag in aanloop naar het uitduel met FC Utrecht. Een uitduel met Utrecht is altijd bijzonder, maar dit keer staat er een finaleplaats op het spel! Als Ajax opnieuw de KNVB-beker wil winnen, moet het eerst de horde Utrecht zien te nemen.

03 maart 2020 - 17:41
instappenutrechthalvecar
Het seizoen van Ajax heeft een kickstart nodig. Komt die in Utrecht? © Pro Shots

Dat is zo simpel nog niet, al zijn de resultaten van Ajax in Stadion Galgenwaard de laatste jaren wel stukken beter dan je wellicht zou denken. De laatste twee keer werd er gewonnen en diverse potjes eerder eindigden in een gelijkspel. Een remise is nu natuurlijk geen optie.

Enerzijds omdat Ajax absoluut moet winnen, anderzijds omdat er anders een verlenging volgt. Hoe dan ook, in jacht op automatismen, goed samenspel en doelpunten kunnen de spelers woensdag vanaf 20.45 uur alle steun vanuit het uitvak goed gebruiken.

Het scheelt dat het uitvak alsnog is uitverkocht! Het ging niet van harte, maar toen SV Ajax-leden aan de beurt waren om een kaartje te kopen, ging het de goede kant op en daarna volgde ook nog eens een eindsprintje om de teller van de vooraf al verwachte 1200 aan te laten tikken!

Utrecht-uit is altijd een lekker wedstrijdje en we wensen de Ajacieden die dit voor het eerst gaan meemaken veel plezier toe. En we hopen natuurlijk dat de overige Ajacieden het ook een beetje leuk hebben! Maar voordat je plezier kunt maken, moet je wel zorgen dat je op tijd verzamelt bij de Johan Cruijff Arena.

Je bent tussen 18.00 en 19.00 uur welkom bij ingang Noord B. Je wordt eerst gefouilleerd, daarna kun je doorlopen en de trappen beklimmen om vervolgens een bus uit te zoeken. Aangezien er ook leden van SV Ajax van de partij zijn, hebben zij een extra opdracht: print je e-ticket uit! Dit printje moet je meenemen, naast je uitkaart en legitimatiebewijs.

'Gewone' uitkaarthouders hoeven slechts hun fysieke uitkaart bij zich te hebben. Oh ja, heb je gekozen voor vervoer per handige SV Ajax-bus? Check dan je inbox, want we hebben een mailtje gestuurd met opstaptijden op maat!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >