Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens en -meisjes gezocht voor Jong Ajax - Excelsior!

Jong Ajax draait hartstikke lekker in de Keuken Kampioen Divisie en maandag 16 maart (aftrap 20.00 uur) komt Excelsior op bezoek. Voor die wedstrijd zoeken we ballenjongens of -meisjes!

27 februari 2020 - 13:57
ballenjongen-12002
Zien we jou bij Jong Ajax ook zo over de boarding vliegen? © Ajax Images

Het gaat goed met Jong Ajax. De ploeg staat derde in de Keuken Kampioen Divisie en we zijn benieuwd hoe de jonkies het doen tegen Excelsior, de nummer 7 op de ranglijst. Het is sowieso onwijs leuk talenten als Naci Ünüvar, Kenneth Taylor, de Timber-broers en Victor Jensen te zien voetballen.

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je de talenten van Ajax van heel dichtbij volgen, want we zoeken weer ballenjongens of -meisjes bij deze leuke wedstrijd. 

Dat is best een belangrijke rol, want jij zorgt dat de spelers op het veld weer snel een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, kun jij heus ook genieten van het spelletje en inschatten of sommige talenten het in zich hebben het eerste elftal te halen.

Maar er is meer: je krijgt ook een setje kaarten voor de wedstrijd, dus je kunt nog twee vrienden blij maken ook. Prima geregeld, toch? Je maatjes zitten op de tribune en kunnen niet alleen naar de wedstrijd kijken, maar ook naar hoe jij het doet. Prima!

We zoeken in totaal vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 8 maart. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: In welke plaats is Kenneth Taylor geboren en hoe oud is hij?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan ook tien keer per jaar het magazine Ajax Life op de deurmat.

[gravityform id="488" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >