Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

Ajax Kids Tour in Olympisch Stadion (afgelast)

Op zondag 17 mei zijn we met de Ajax Kids Tour op bezoek in het Olympisch Stadion. Daar kun je als lid van de Ajax Kids Club meedoen aan de tofste voetbalspelletjes, waarbij het maken van plezier voorop staat!

12 februari 2020 - 14:19

UPDATE: DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT

Het inschrijfformulier vind je op deze pagina. De tijden voor de Ajax Kids Tour op deze voor Ajax heilige grond in Amsterdam zijn als volgt: we beginnen om 9.30 uur en zijn om 12.30 uur klaar.

Als lid van de Ajax Kids Club (6 tot 12 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour en dat is supergaaf! We hebben plek voor 144 leden, die we misschien wel weer een echte pogo zien doen. Check de video hier boven maar eens...

In 2,5 uur doe je onder begeleiding van echte trainers een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij.

Meestal verzorgt onze trouwe mascotte die de warming-up. En dat is nodig, want de spiertjes moeten goed opgewarmd zijn voor alle toffe voetbaloefeningen die je gaat doen.

En na afloop krijg je een superstoer Ajax Kids Tour diploma met jouw naam en de handtekening van Lucky erop. Die kun je dan een mooi plekje geven.

Ook sturen we alle deelnemertjes een link waarmee ze de foto’s kunnen downloaden die op deze dag zijn gemaakt. Mooi voor in je fotoboek of voor op je Insta.

Hou www.ajaxkidstour.nl in de gaten voor updates!

Wil je ook meedoen aan evenmenten of prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >