Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stuur jouw allerbeste vraag in voor... Jari Litmanen!

Het Vragenvuur is dit seizoen van hoog niveau. Klaas Jan Huntelaar hebben we inmiddels onder vuur genomen, David Neres is binnenkort aan de beurt en weet je wie we voor ons februari-nummer hebben gestrikt? Jari Litmanen! De Fin viert later die maand zijn vijftigste verjaardag.

28 december 2020 - 13:46
Vragenvuurlitmanencar
Een leuke vraag verzinnen voor Litmanen moet toch lukken! © Pro Shots

De populariteit van Ajacieden golft nogal eens. Op en neer, op en neer. Maar Litmanen was, is en blijft een grootheid. Een absolute Ajaxheld! Al sinds de jaren negentig. De naam Jari klinkt zelfs bijna meer Nederlands dan Fins. Jullie snappen wat we bedoelen.

Litmanen won met Ajax alles wat er te winnen valt, maar dat was nog niet alles. Nee, Jari werd een soort verpersoonlijking van het zijn van een Ajacied. Dat lukt niet veel spelers. Dat lukt zelfs maar heel weinig spelers. Litmanen behoort tot een select gezelschap.

Ajacied, nummer tien, man van glas ook. Die verdomde rechterenkel. Alles, werkelijk alles deed Litmanen om keer op keer weer fit te worden. Hij liet zijn voetbalschoenen zelfs breder maken. En keer op keer kwam hij terug, om met Ajax mooie momenten te beleven. En nu wordt-ie bijna vijftig.

Kortom, als iemand een geschikte hoofdpersoon is voor onze rubriek Vragenvuur, dan is het wel Litmanen. En hier belanden we op het punt dat we jullie hulp nodig hebben. Welke vragen moeten wij aan Litmanen sturen? Stuur je allerleukste vraag in en wees een beetje origineel. Net zo origineel als Jari de voetballer, want het moet wel een boeiend interview worden.

Mail jouw vraag tussen nu en 6 januari naar redactie@svajax.nl. Vergeet niet om je achtcijferige lidnummer mee te sturen. Litmanen kies zelf de allerleukste vraag uit en de steller wordt beloond met een fraaie prijs. Welke prijs precies weten we nog niet precies. Maar dat komt goed.

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je snel aan bij SV Ajax! Je krijgt dan een Ajax-mondkapje cadeau.

Banner Eindejaarsactie AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >