Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Verrassing! SV Ajax Verjaardagskalender is naar je onderweg!

Wij hadden jullie een cadeautje beloofd en we zijn een Supportersvereniging van ons woord. Dus als wij iets beloven, komen wij een belofte na. Het is inmiddels half december en dus hoog tijd voor een cadeautje. Er is een SV Ajax Verjaardagskalender naar jullie onderweg!

14 december 2020 - 19:14
Verjaardagskalendercar
Dit is 'm dan, de SV Ajax Verjaardagskalender!

Helaas is in deze tijden alles anders en gaan we zelfs een lockdown tegemoet. Maar één ding is zeker: jij bent als lid van onze vereniging altijd achter onze club blijven staan. Dat waarderen wij als SV Ajax enorm!

Daarom bieden wij jou als extra cadeau binnen jouw lidmaatschap deze tijdloze verjaardagskalender aan. Het is een kalender geworden met prachtige Ajaxbeelden om bij weg te dromen en om herinneringen mee op te halen. En genoeg ruimte om de verjaardagen van jouw vrienden, kennissen en familie op te zetten.

Juist in deze tijden is het voor ons als vereniging lastig evenementen organiseren. Dus zoeken wij naar manieren om jou als lid – samen met al die ruim 110.000 andere leden – toch extra van jouw lidmaatschap te laten genieten.

En tegen het einde van het seizoen raden we aan om nogmaals je brievenbus in de gaten te houden, want dan gaan we jullie opnieuw verrassen! Wij wensen jou en al jouw geliefden fijne feestdagen en een gezond 2021!

Oh ja, laat vooral zien waar je de kalender in jouw huis een mooi plekje hebt gegeven en deel dat met ons via Twitter, Instagram of Facebook! We hebben trouwens twee verschillende versies van de kalender: eentje voor de Kids Club, eentje voor Ajax Jonge Schare en Ajax Life.

Banner Eindejaarsactie AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >