Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: mis niks van D-day in Johan Cruijff Arena!

D-day! Woensdag-gehaktdag! Finaledag! Matchday! Er zijn vooraf veel emoties los te laten op Ajax - Atalanta, maar feit is dat de Ajacieden woensdagavond de spannendste strijd in deze groepsfase aangaan. Wordt het Champions League of toch Europa League? Van de actie hoef je niks te missen, lees maar.

09 december 2020 - 05:52
Tv Tip 1200
Mis niks van operatie 'overwinteren in Champions League'. © Pro Shots

De term D-day wordt vaak gebruikt om de dag aan te duiden waarop een bepaalde operatie gaat plaatsvinden. De dag waarop een allesbepalende aanval wordt ingezet. Voor Ajax is het D-day en om 18.55 uur start operatie ‘overwinteren in Champions League’.

De opdracht is helder: winnen is Champions League, elk ander resultaat tegen de Italianen betekent na de winter een niveautje lager. Kortom, er staat wat op het spel en er zijn tal van manieren om de operatie van Erik ten Hag en zijn manschappen te volgen.

Wij van Ajax Life zijn er sowieso de hele dag druk mee, dus volg ons via Twitter, Insta of Facebook. Dat zorgt dat je niet alleen tijdens de aanval merkt wat er allemaal gebeurt, maar ook voor- en achteraf praten we je helemaal bij.

Een stukje voorbeschouwen gebeurt ook op het open kanaal bij SBS6. Daar start de uitzending al om 18.00 uur. Napraten over het voetbalgevecht in de Arena gebeurt ook, zo rond de klok van 20.55 uur. De uitslag zal medebepalend zijn of je daar nog trek in hebt.

Heb je een abonnement op Ziggo Sport Voetbal en heb je zin in een portie Sierd de Vos, dan weet je waar je moet wezen. De uitzending begint zo’n beetje op het moment dat de spelers het veld bestormen.

Heb je geen Ziggo Sport, maar wel zin in commentaar van El Sierd? Dan kun je ook een bestelling doen via Ziggo Go. Daarvoor moet je 3,99 euro inleggen.

Ben je niet in de gelegenheid om voor de tv te gaan zitten, dan kun je altijd nog terecht bij Ajax Radio of bij de mannetjes van NPO Radio 1. Zonder beeld, maar met geluid is vaak ook erg spannend. Laat dat maar aan de commentatoren over!

En zoals hierboven al aangegeven: wij van Ajax Life zijn er ook altijd nog. Volg ons op de genoemde socials, mocht je dat niet al doen. Enne, abonneer je op onze podcast!

Banner Eindejaarsactie AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >