Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: mis niks van smakelijke krachtmeting tussen Liverpool en Ajax!

Zit jij al op het puntje van je bankstel, aftellend naar klokslag 21.00 uur? Geeft niks, wij ook! Liverpool – Ajax staat vandaag immers op het hoofdmenu en dat belooft een smakelijke aangelegenheid te worden. We serveren daarom graag de TV-tip voor je uit, zodat je niks van al dat lekkers hoeft te missen.

01 december 2020 - 10:51
Tv Tip Liverpool 1200
Wat hadden we hier graag een vol uitvak gezien... © Ajax Images

Het hoofdgerecht mag duidelijk zijn, maar er is eveneens een voor- en een nagerecht. De kijkbuis staat natuurlijk aan in vele huiskamers, maar vergeet niet dat je de Ajacieden op Anfield op veel meer plekken kunt volgen. Het volledige dagmenu vind je hieronder.

Wij van Ajax Life zijn er sowieso de hele dag druk mee, dus volg ons via Twitter, Insta of Facebook. Dat zorgt dat je niet alleen tijdens de wedstrijd merkt wat er allemaal gebeurt, maar ook voor- en achteraf praten we je helemaal bij.

Een stukje voorbeschouwen gebeurt ook op het open kanaal bij SBS6. Daar start de uitzending om 20.30 uur. Napraten over al het lekkers gebeurt ook, zo rond de klok van 23.00 uur. De uitslag zal medebepalend zijn of je daar nog trek in hebt.

Heb je een abonnement op Ziggo Sport en heb je aanvullend nog zin in de nodige restauranttips van Sierd de Vos, dan weet je waar je moet wezen. Het uitserveren op Ziggo Sport Voetbal begint om 20.55 uur, zodat je vijf minuten later aan het hoofdgerecht kunt beginnen.

Heb je geen Ziggo Sport, maar wel zin in commentaar van El Sierd? Dan kun je ook een bestelling doen via Ziggo Go. Daarvoor moet je 3,99 euro inleggen.

Ben je niet in de gelegenheid om voor de tv te gaan zitten, dan kun je altijd nog terecht bij Ajax Radio of bij de mannetjes van NPO Radio 1. Zonder beeld, maar met geluid is vaak ook erg spannend. Laat dat maar aan de commentatoren over!

En zoals hierboven al aangegeven: wij van Ajax Life zijn er ook altijd nog. Volg ons op de genoemde socials, mocht je dat niet al doen. Enne, abonneer je op onze podcast!

Banner Eindejaarsactie AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >