Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!

De Ajax Life Podcast

Ajax Life Podcast Logo Website

Ook wij van Ajax Life wagen ons aan een podcast. Een podcast? Jazeker, een podcast! Van supporters, door supporters en voor supporters, zoals je via onze andere kanalen al bent gewend. Je moet luisteren, gewoon doen!

Onze laatste podcast

Aflevering #34 - Ya man, groepswinst in de Champions League en door naar Het Kasteel!

Roy, Floris en Erol genieten nog na van de zege in de Istanbul en zijn best kritisch op wat ze zagen. Toch: groepswinst in de Champions League! Misschien een ideetje om de CL-hymne ook op Het Kasteel te draaien? Je moet luisteren, gewoon doen!

Klik hier om de meest recente podcast te luisteren!

Over de podcast

We zijn niet de eerste podcast over Ajax, zeker niet, maar we denken iets te kunnen toevoegen als het gaat om deze nieuwerwetse vorm van radio maken. Lekker ouwehoeren over voetbal, want dat blijft toch een van de betere dingen in het leven.

Er valt altijd onwijs veel te bespreken over onze club. Het is haast niet bij te houden. En als je onderwerp A denkt te hebben behandeld, valt er altijd een opmerking extra te plaatsen. En nog één. Plus nog eentje! Nou, daar zijn wij altijd voor in. 

Alle afleveringen

Het luisteren van de podcast kan op allerlei manieren. Open je favoriete podcast-app en volg de Ajax Life Podcast! Dan staat er iedere twee weken automatisch een nieuwe aflevering voor je klaar! Hieronder een overzichtje van alle afleveringen tot nu toe:

Tien jaar derde ster

Op 15 mei 2021 was het alweer tien jaar geleden dat de derde ster op het shirt kwam te schitteren. Zo’n jubileum mochten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Daarom maakten we een speciale Ajax Life Podcastserie over een van de meest memorabele momenten uit de clubhistorie. 

Check hier alle afleveringen uit de serie:

Kom natuurlijk vooral door met recensies, complimenten en kritiek. Want, zoals gezegd: deze podcast is er eentje van, voor en door supporters.

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >