Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!

De Ajax Life Podcast

Ajax Life Podcast Logo Website

Ook wij van Ajax Life wagen ons aan een podcast. Een podcast? Jazeker, een podcast! Van supporters, door supporters en voor supporters, zoals je via onze andere kanalen al bent gewend. Je moet luisteren, gewoon doen!

Onze laatste podcast

Aflevering #15 – Schöne over AS Roma, Ajaxliefde en zijn toekomst
Zelfs als je het alleen hoort, geeft de vrije trap van Schöne tegen Madrid nog kippenvel… De sympathieke Deen vertelt over de duels tegen Ajax met Heerenveen, over onze kansen tegen AS Roma én over wat hij mogelijk gaat doen na zijn voetbalcarrière. De mode in, of toch jeugdtrainer? Presentatoren Amber Roner en Daniel Dekker zorgen voor het vragenvuur en de analyse, dus… Weet je wat? Je moet luisteren, gewoon doen!  

Klik hier om de meest recente podcast te luisteren!

Over de podcast

We zijn niet de eerste podcast over Ajax, zeker niet, maar we denken iets te kunnen toevoegen als het gaat om deze nieuwerwetse vorm van radio maken. Lekker ouwehoeren over voetbal, want dat blijft toch een van de betere dingen in het leven.

Er valt altijd onwijs veel te bespreken over onze club. Het is haast niet bij te houden. En als je onderwerp A denkt te hebben behandeld, valt er altijd een opmerking extra te plaatsen. En nog één. Plus nog eentje! Nou, daar zijn wij altijd voor in. Net als ons presentatieduo bestaande uit Daniel Dekker en Amber Roner!

De Babbelbox

Van supporters, voor supporters en door supporters. Dat is het uitgangspunt in onze podcast. En dus komen supporters zelf natuurlijk ook aan het woord. Wij vinden onze welbekende Babbelbox namelijk zo leuk dat die behalve op de socials ook 'gewoon' in de podcast is opgenomen.

Wil jij in onze podcast? Deel dan jouw mening in een voicemail via de Babbelbox (020-303 52 05), waar iedere twee weken een nieuwe stelling voor je klaarstaat.

Alle afleveringen

Het luisteren van de podcast kan op allerlei manieren. Open je favoriete podcast-app en volg de Ajax Life Podcast! Dan staat er iedere twee weken automatisch een nieuwe aflevering voor je klaar! Hieronder een overzichtje van alle afleveringen tot nu toe:

Kom natuurlijk vooral ook door met recensies, complimenten en kritiek. Want, zoals gezegd: deze podcast is er eentje van, voor en door supporters.

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >