Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welk Ajax zorgt voor voorsprong in korte winterslaap?

Officieus winterkampioen. Dat is de huidige status van Ajax. En woensdag worden de Ajacieden dat officieel, maar op welke manier? Dat is de grote vraag. We kijken alleen eventjes naar Ajax en dus moet dankzij een overwinning de voorsprong in stand blijven. Welke elf gaan hiervoor zorgen?

22 december 2020 - 18:02
Hagselfwillemcar
Kan Promes bij jou rekenen op speelminuten? © Pro Shots

Dat is de grote, repeterende vraag als we Ten Hags elf onder jullie aandacht brengen. Wij hebben graag dat jullie meedenken met de trainer, zodat er tegen Willem II een beter Ajax aan de aftrap staat dan... wie weet!

Hopelijk is het elftal dat binnen de lijnen verschijnt scherper dan tijdens de tweede helft van ADO-uit, maar dat zal toch wel lukken? Wij rekenen op jullie, Ajacieden! Wij rekenen op jullie, zowel binnen als buiten de lijnen dus. De spelers moeten het doen, maar welke basiself heeft jouw voorkeur?

Helaas heeft het weinig zin om Mohammed Kudus 'op te stellen' in Tilburg, want men neemt geen risico's met de Ghanees. Kudus is zo goed als hersteld van zijn knieblessure, maar wordt bewaard en gekoesterd tot 2021. Dit betekent dat de spelersgroep om uit te putten hetzelfde is als voor ADO-uit.

Goed, tijd om poppetjes te slepen! Dat kan in onze app! Open 'm snel of begin het stappenplan met downloaden als je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op het tabblad 'de tribune', selecteer de wedstrijd tegen Willem II en leef je uit!

Klaar met het maken van jouw ideale opstelling? Deel jouw creatie via de diverse kanalen op de socials en voeg #tenhagself toe. Daarna is het een kwestie van de discussie aangaan met je medesupporters!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >