Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

SV Ajax Poules: vindt Ajax op Anfield wél het juiste doel?

Het is weer tijd voor de Champions League en Ajax trapt om 21.00 uur zijn terugwedstrijd af tegen Liverpool. De Ajacieden zullen Europa ongetwijfeld dolgraag laten zien wat ze in hun mars hebben tegen ‘The Reds’. Durf jij een voorspelling aan?

01 december 2020 - 13:00
Tagliafico 1200
Zien we Nico vanavond ook opduiken bij het vijandelijke doel? © Pro Shots

Het blijft onnoemlijk jammer dat The Kop, Centenary Stand, Anfield Road End en Main Stand leeg blijven als Liverpool en Ajax elkaar treffen. Juist bij dit soort duels wil je kolkende tribunes, al is het maar omdat we gokken dat de wisselwerking tussen de thuisvakken en het uitvak mooi zou zijn geweest.

Wat we graag hadden gewild? Nico Tagliafico zien scoren op Anfield. Dat is hem wel gegund na zijn onfortuinlijke eigen treffer, waardoor Ajax nipt met 0-1 verloor in eigen huis. De kleine Argentijn liet al vaker zien het juiste doel te kunnen vinden voor Ajax in de Champions League, dus kom maar op!

Zonder gekheid, we zijn maar wat benieuwd wat Ajax kan klaarspelen in en tegen Liverpool. We zijn vooral ook nieuwsgierig welke voorspelling jij loslaat op voor deze vijfde pot in groep D, waarvan potje 6 met Atalanta er volgende week vooral om spant.

Maar toch, maar toch! Er is ook nog zoiets als eergevoel en hopelijk leeft dat bij jou ook als het gaat om het juist voorspellen van de uitslag. Doe je dat goed, dan verdien je 15 punten in onze SV Ajax Poule. Als je alleen de winnaar juist hebt geraden, krijg je 8 punten.

De te winnen zaken zijn zeer de moeite waard hoor. Eén van de prijzen is een door de selectie gesigneerd Ajaxshirt. De poule is voor volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je strijdt tegen een hoop andere Ajacieden.

Lijkt het jou vooraf leuk een voorspellend gokje te wagen, doe dan mee. Voor Android-gebruikers werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules, waarop je ook achter je pc kunt deelnemen. Aanmelden gaat op basis van je lidnummer.

Veel succes!

Banner Eindejaarsactie AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >