Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laat zien dat jij alvast in vorm bent met voorspellen juiste uitslag Ajax - Atalanta!

Wij zijn best gespannen voor Ajax – Atalanta, dat mag je gerust weten. Wat gaat het worden? Overwinteren in de Champions League of vallen de Ajacieden in het vangnet van de Europa League? Wat is jouw voorspelling? Geef ‘m snel door, want met jouw voorspellende gaven kun je toffe prijzen pakken.

09 december 2020 - 06:21
Poules 1200
Davy had een offday tegen Twente, maar wat brengt hij tegen Atalanta? © Pro Shots

Het is voor veel van onze volgers al vaste prik: voorspellen met SV Ajax en Poules.com. Logisch, want behalve dat het simpelweg leuk is, kun je er ook nog mooie prijzen mee in de wacht slepen. Het is dan wel zaak dat je glazen bol goed is afgestoft. Zeker nu, want het is tijd om te voorspellen hoe de allesbepalende confrontatie met Atalanta afloopt.

Voorspel je de uitslag goed? Topper, want dan verdien je 15 punten. Als je louter de winnaar juist invult, krijg je 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxkant kiezen. Welke speler zie jij onze mooie club naar de volgende fase in de Champions League schieten? Dusan Tadic…? Antony…? Davy…?

De poule is alleen voor volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het dus op tegen een hoop mede-Ajacieden. Ook zij strijden voor de prijzen, dus denk er niet te lichtzinnig over. Voor de maandwinnaar ligt een sporttas klaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneerd Ajaxshirt krijgt thuisgestuurd.

Meedoen? Tuurlijk, doen! Is echt leuk. Probeer maar eens. Zorg snel dat je onze app op je mobieltje zet, als je die niet al hebt. Heb je de app? Mooi, check dan in het menu Poules en de rest wijst zich vanzelf.

Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules, waarop je ook van achter je pc kunt voorspellen.

Aanmelden gaat op basis van je achtcijferige lidnummer en leden die vorig jaar al meededen, moeten zich effe opnieuw aanmelden.

Zet ‘m op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >