Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke elf selecteer jij in jacht op laatste zestien?!

Een vroegertje dit keer! Ajax - Atalanta betreft de vroege woensdagwedstrijd en dus waren er ook bijtijds updates van Erik ten Hag. De trainer vertelde dat er de nodige twijfelgevallen zijn, maar dat is nog altijd beter dan de nodige zekere afwezigen. Kortom, tijd om jullie hersens te laten kraken!

08 december 2020 - 11:57
Hagselfajaatacar
Ajax moet zich voorbij Atalanta zien te wurmen. © Pro Shots

De Ajacieden moeten zich ten koste van de Italianen zien te plaatsen voor de laatste zestien van de Champions League. Alleen een overwinning volstaat. De opdracht is dus simpel, maar ook een simpele opdracht kan zwaar, moeilijk en uitdagend zijn...

Dat zal woensdag vanaf 18.55 uur ongetwijfeld blijken, als de beslissing valt in de Johan Cruijff Arena. Met een beetje mazzel behoren Mazraoui, Neres, Tagliafico en Traoré stuk voor stuk bij de selectie. Dit kwartet traint op z'n minst deels mee, waarna de balans wordt opgemaakt.

Ook voor jullie is het tijd om de balans op te maken. Of de basiself, beter gezegd! Het is weer hoog tijd om in de huid van Ten Hag te kruipen en jouw ideale opstelling op het bord te kalken. Dit alles kan digitaal en wel. Je hoeft slechts onze app te downloaden en je kunt aan de slag!

Dus ja, open direct onze app, of installeer 'm als je dat nog niet hebt gedaan. Klik daarna op tabblad 'de tribune' en selecteer de allesbeslissende wedstrijd tegen Atalanta. Daarna is het een kwestie van je tactiek bepalen en elf Ajacieden selecteren.

Klaar? Deel dan jouw opstelling via de verschillende socials en voeg #tenhagself toe! Wedden dat ook jouw opstelling reacties losmaakt? Lekker man!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >