Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo volg je Ajax tegen FC Midtjylland in de Champions League!

Hoe zit het met jullie wedstrijdspanning? Ajax treft dinsdagavond FC Midtjylland en het is erop of eronder voor de Ajacieden in de Champions League. En dan moet de club het ook nog eens doen zonder een aantal basisspelers… Afijn, hier wat tips hoe je alles via de kijkbuis of andere apparaten kunt volgen!

03 november 2020 - 09:43
Tvtipmidtjylland800
Met deze TV-tip hoef je helemaal niks te missen! © Pro Shots

We hopen met z’n allen op een geweldig Europees avondje, zoals we die in het verleden ook hebben gekend. Helaas zit er niks anders op dan het duel voor de televisie te aanschouwen, hoe stom het ook is. Gelukkig is de wedstrijd tegen Midtjylland op verschillende manieren te volgen!

Allereerst kun je Ajax prima in de smiezen houden bij SBS6. De voorbeschouwing begint hier om 20.30 uur, dus als je zin hebt in analyses en bespiegelingen vooraf, dan moet je tijdig inschakelen. Ook doet de zender aan nabeschouwen, al zal de uitslag redelijk bepalend zijn of je zin hebt om die nog mee te pakken.

Uiteraard zendt hoofdsponsor Ziggo de wedstrijd ook uit. Bij het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending pas om 20.55 uur, dus vijf minuutjes voor de aftrap. Je kunt de wedstrijd ook via Ziggo Go los bestellen. Dan betaal je 3,99 euro en volg je Ajax live via je pc.

Zit je op de weg? Dan is het handig om Ajax Radio of NPO Radio 1 aan te zetten. Niks is zo spannend als radio-commentaar bij wedstrijden van Ajax. Houd de weg echter wel goed in de gaten!

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We zijn uitgebreid aanwezig via deze site, via TwitterInstagram en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >