Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schuurs blijkt groot fan en wil graag meespelen in New Kids

Er zijn deze dagen veel ogen gericht op Perr Schuurs. Dit heeft alles te maken met het feit dat hij Matthijs de Ligt en Joël Veltman moet doen vergeten. Ga er maar aanstaan. Maar in de nieuwe uitgave van Ajax Life leer je ook een andere kant van Schuurs kennen. Hij blijkt groot fan van New Kids.

06 november 2020 - 17:27
Schuursnewkidscar
Perr was ook best graag politieagent geworden. © Pim Ras/Pro Shots

Het feit dat we de andere kant van Schuurs leren kennen, heeft alles te maken met de vragen die onze lezers – leden van SV Ajax dus – hebben ingestuurd. De antwoorden staan in ons nieuwe magazine Ajax Life, dat rondom deze vrijdag in jouw brievenbus hoort te zitten.

Wij hadden Schuurs gestrikt voor onze rubriek 'Vragenvuur' en de rest van het werk is door jullie gedaan. Wij hebben de vragen slechts voorgelegd en vervolgens de antwoorden van Perr netjes opgeschreven, nietje erdoor en stapels magazine bij de post gelegd.

Hoewel het met een Vragenvuur alle kanten op kan, gaf Schuurs verschillende antwoorden waaruit zijn voorkeur voor New Kids blijkt. New Kids, je weet wel. Die serie/film waarin een groep 'foute' hangjongeren uit Maaskantje centraal staat.

Zo wilde Dion Saveur graag van Perr weten wie er mogen aanschuiven voor een diner als de verdediger vijf mensen mag uitnodigen. Wie en waarom? “Doe dan maar de cast van New Kids,” antwoordt Schuurs. “Kunnen we meteen die nieuwe film bespreken. Ik heb hun films vaak gezien. Ik hou wel van dat absurdistische. Daarom is het juist leuk om eens te mogen meedoen.”

De vraag van Niels van Sleeuwen gaf al een mooi voorzetje, want weet je in welke serie Schuurs de hoofdrol zou willen spelen? Ook weer New Kids. “In de nieuwste film. Alle personages zijn leuk, maar dan ga ik voor de hoofdrol. Die ene met die lange blonde haren, Richard, geloof ik. Richard Batsbak.”

Zie je het voor je, Schuurs in de huid van Richard Batsbak? Overigens hebben we, dankzij een vraag van Jim Zwanenburg, ook achterhaald dat de Ajaxspeler als hij niet kon voetballen graag politieagent was geworden.

Het antwoord van Schuurs luidt als volgt: “Het zwaardere werk, zoals rechercheren, spreekt me aan. Ik kijk ook veel politieprogramma's en zoek de nieuwsberichten erover ook op. Ik kijk Undercover op Netflix en Bureau 020. Als er bij ons in het dorp iets aan de hand was, zocht ik het wel even op. Ik ben wel een sensatiemannetje.”

En toch... toch vond Schuurs dit niet eens de allerleukste vraag, waar een gesigneerd shirt tegenover staat. Welke vraag er heeft gewonnen? Dat lees je in ons nieuwe magazine. Pagina 21!

Nog geen lid, maar wel kans maken op dit soort toffe prijzen? Sluit je dan aan bij onze ruim 110.000 leden en krijg een Ajax-mondkapje (t.v.w. 6,95 euro) cadeau!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >